Anonim

Code Geass Opening 1 Full (texter)

Från avsnitt 10-13 finns det en enorm moralisk skuld till alla karaktärer. Och jag tycker det är roligt eftersom det är från en strid där knappt 1% ​​av de skadade som upplevts från utrensningarna möttes.

Suzaku Kururugi vill kämpa för att Britannia ska rädda sitt folk (eller hoppas att de integreras i systemet) men är var han medveten om vad Britannia gör med Elevens?

Som ärligt talat tycker han att BK-grupperna gör är fel men han är moraliskt ok med massavrättningar av barn / äldre. Förklaras detta?

1
  • Det har gått ett tag sedan jag såg Code Geass, men jag tolkade mer att Suzaku var mer eller mindre medveten om vad som pågick men trodde mer på att förändra saker "genom systemet". Jag kan dock ha ganska fel.

Han är inte moraliskt ok med att avrätta människor. Om du märkte att han vägrade att döda civila i avsnitt 2, särskilt eftersom en var hans vän, och han räddade de fallande kvinnorna i samma avsnitt mitt på ett slagfält. Den enda gången han till och med dödade civila var när han avfyrade FLEIJA i Tokyo.

Han är uppenbarligen medveten om vad britterna gör när han ser en del av det från första hand. Han är till och med en av de som diskrimineras, vilket syns i avsnittet där han stod och tvättade färg av sin skjorta och i ep 5, även om de inte kan göra mer än så för att han är en heders Britannian . Det enda problemet är först att han inte kan ändra det. Det var därför han behövde bli en riddare. Från den positionen skulle han ha befogenhet att förhindra Britanniens behandling av elva.

Han är inte ok med avrättningarna men samtidigt är han maktlös att förhindra dem om han inte skulle bli en riddare.

1
  • 2 FLEIJA-skjutningen var ett resultat av hans Geass-kommando att "leva" och det enda sättet för honom att leva var att skjuta den. hade han inte haft det kommandot skulle han ha accepterat hans död