Anonim

The Turtles - Happy Together (promovideo 1967)

Efter tiden hoppa efter Tenrou Island-bågen slutade många Fairy Tail-medlemmar. Så min fråga är: hur många medlemmar hade Fairy Tail innan tidshoppet, och hur många har de efter tidshoppet? Hur många av dem slutar?

1
  • relaterat: anime.stackexchange.com/questions/2762/…

Ja, efter "Tenrou" -bågen slutar de flesta av Fairy Tail-medlemmarna i guilden, men alla medlemmar som hade skärmtid är fortfarande i Fairy Tail.

De flesta av de viktiga karaktärerna eller karaktärerna som hade större eller genomsnittlig skärmtid och var på "Tenrou" ön (Natsu, Ersa, Lucy, Gajil, etc.), och till och med de mest mindre karaktärerna som hade mindre skärmtid (som Waren, Romeo, Romeos far, etc.) är fortfarande i Fairy Tail. Även om vissa karaktärer saknas (jag märkte personligen inget), är alla viktiga fortfarande i Fairy Tail även efter "Tenrou" -bågen. På plussidan får vi till och med en ny karaktär - Kinana.

Mitt svar är bara baserat på anime, inte manga.

1
  • Kontrollera om jag ändrade innebörden av ditt svar. Om det ändras ändrar du ditt inlägg för att bättre förklara dina idéer.

Jag tror inte att det finns ett exakt nummer, men jag vet att avsnitt 96 skulle ha varit det sista avsnittet där du kan se andra karaktärer som var i Fairy Tail.

http://www.crunchyroll.com/fairy-tail/episode-96-he-who-erases-life-581682

I 13:10 av länken ovan har jag inte sett dessa karaktärer efter 7-årsgapet.

Det finns också andra bakgrundstecken under hela detta avsnitt.

Jag kunde inte hitta det exakta numret precis innan de åkte till Tenrou Island men vi vet hur många medlemmar de har i Battle of Fairy Tail arc. När slaget vid Fairy Tail började var det 83 medlemmar som kämpade med varandra

* Fairy Tail Kapitel 108 KA-BO - NK !!

Detta exkluderar Makarov, Happy, Laxus, Thunder God Tribe, medlemmen som var ute på uppdrag som Gildarts, Mest och Mystogan (även om Mystogan gick med i striden senare) och medlemmen inuti guilden som förvandlas till en sten som Erza, Lucy, Cana, Juvia, Mirajane, Levi och Visca. Så om vi räknar de killarna var det 99 medlemmar i Fairy Tail den gången (räknas inte namngivna medlemmar som var ute på uppdrag och de som gick med efter Battle of Fairy Tail-bågen som Wendy, Carla och Pantherlily).

Baserat på Fairy Tail-tidslinjen inträffade slaget vid Fairy Tail i oktober 15, X784, och S-klass Mage Promotion Trial inträffade i december 15, X784. Så bara två månader har gått. Under de två månaderna bannlystes Laxus från guilden, och Mystogan gick tillbaka till Edolas, Lissana också tillbaka till Fairy Tail medan Wendy, Carla och Pantherlily gick med i Fairy Tail. Med detta i åtanke var det förmodligen cirka 100 medlemmar av Fairy Tail på bågen Tenrou Island.

Sju år senare vet vi att Fairy Tail bara har det 35 medlemmar, Varav 20 försvann på Tenrou Island. 12 gamla medlemmar som stannade kvar i guild, de var Makao, Wakaba, Bisca, Alzack, Max, Nab, Warren, Laki, Vijeeter, Jet, Droy och Reedus. Två nya medlemmar, Romeo och Kinana. Och Mest. Uteslutande Laxus som fortfarande exkommunicerades från guilden den gången. Så det var cirka 60-70 medlemmar slutar Fairy Tail på 7 år