Anonim

Sir Crocodile's Secret Past - \ "A WOMAN! \" (One Piece)

Hody sa att Luffy och Straw Hats dödade Arlong och hans besättning. Så vitt jag vet dödade Luffy aldrig någon. Jag är lite förvirrad

2
  • Baserat på wiki lever Arlong fortfarande. Baserat på Reddit ser det också ut som om det här kommer från kapitel 634, men från inofficiell / felaktig översättning.
  • Det kan också vara till hjälp om du också kan nämna om du läser / tittar på från officiell översättning eller skanning / fansub, för att klargöra missförståndet.

I anime visas vi att Luffy slår ut Arlong, efter det antas att allt hans besättning tas till marinfängelser men i Impel Down-bågen ser vi inte Arlong.

Luffy tror och gillar människor som verkligen brinner för att uppnå sitt mål, även om de är hans fiender. Det ses tydligt, eftersom Luffy alltid ger dem en andra chans att bli bättre och uppnå sina mål.

Även om vi tror att Luffy dödade dem, varför skulle Jinbei gå med i piraterna med Straw Hat? Arlong är som en bror för honom även om de har skillnader. Så från allt detta kan vi säga att Arlong inte dödas, åtminstone inte av Luffy.

One Piece handlar om att få människor att tro på sig själva, sina egna idéer och driva dem oavsett vad.Det här är några situationer som visade att:

  1. Koby
  2. Zoros kamp med Mihawk
  3. Dragon's Revolutionary Army Och många fler .....