Anonim

SONG MINHO - '겁' (feat. TAEYANG) 0821 Mnet Visa mig pengarna 4

Innan Eureka Seven: Hi-Evolution 1 tillkännagavs och släpptes, eller till och med innan Eureka Seven: AO, fanns en japansk webbplats för Project Eureka värd för en av konstnärerna som innehöll alla konceptkonst för Eureka Seven, såväl som konst från andra projekt av den konstnären. Jag trodde att webbplatsen var EurekaSeven.jp, men Wayback Machine visar att det här är en ny URL, inte den gamla webbplatsen 2006-2008.

Den med konceptkonsten hade inte blixt, eller om den gjorde det stod det bara i rubriken. Den hade en beige texturerad bakgrund. Jag trodde det var Kenichi Yoshidas gamla webbplats. En kortfattad blick genom mina bokmärken och jag kunde inte hitta den. Jag hoppas att någon annan kommer ihåg vad jag pratar om.

De flesta av dem, TV-serier och film, var ursprungligen en Flash-webbplats som sedan har stängts, så du hittar inte ett faktiskt arkiv online.

https://web.archive.org/web/20121226233805/http://www.eureka-prj.net/

NA-webbplatsen var också Flash.

https://web.archive.org/web/20120607035717/http://eurekaseven.bandai-ent.com/

Här är TBS-sändningssidan

https://web.archive.org/web/20081014172530/http://www.tbs.co.jp/program/eureka7.html

Vilka härliga tider.

2
  • Attans. Inget av dessa är den webbplats jag minns. Den med konceptkonsten hade inte blixt, eller om den gjorde det stod det bara i rubriken. Den hade en beige texturerad bakgrund. Jag trodde att det var Kenichi Yoshidas gamla webbplats, men webbarkivet är nere just nu.
  • 1 Redigera din fråga (titel och huvudtext) för att bättre återspegla det du letar efter.