Anonim

COCOON INSPELNINGAR | ACHT

Så för 6-8 månader sedan såg jag Eden of the east på Netflix och jag gillade det verkligen. Det kändes riktigt originellt och jag var helt hakad. Jag tittade snart på filmerna.

Så idag på "Source Fed nerd - Anime Club" granskade de anime och en av värdarna (Meg Turney) sa något om att Eden of the East hade olika serier.

Jag har sett:

  • Eden of the East (11 avsnitt) (Higashi no Eden)
  • Eden of the East the Movie I: The King of Eden (Higashi no Eden Gekijoban I: The King of Eden)
  • Eden of the East: Paradise Lost (Higashi no Eden Gekij ban II: Paradise Lost)

Så frågan är, vilka olika Eden of the East, Seasons / Series / Movies finns det?

Det är i grunden allt - TV-serien med 11 avsnitt och sedan de två filmerna. Det finns också en sammanfattningsfilm för TV-serien som heter Luftkommunikation, men det är ingen mening att titta på det om du redan tittat på TV-serien.

I allmänhet, när du har frågor om vilken anime som finns för en viss franchise, är ett bra tillvägagångssätt att söka efter en av anime på AniDB (t.ex. AniDBs sida för Eden of the East) och titta på "relationsdiagrammet" för det anime (här är den för Eden of the East). Detta visar alla anime som på något eller annat sätt är relaterade till den anime du tittade på. Relationsdiagrammen blir lite röriga för stora universum som Gundam (se diagram), men för de flesta franchisetagare är relationsdiagrammen ganska användbara.

3
  • Tack så mycket, inte bara för svaret angående min fråga utan AniDB är nytt för mig, se fantastiskt ut! Bra svar!
  • +1 för att dela webbplatsen som också listar resurser som kompenserar för att den inte listar distributörerna
  • jag skulle säga att Luftkommunikation är fortfarande värt att titta på även om du har tittat på TV-serien, för den har ljudkommentarer från Eden-klubbmedlemmarna som klargör många detaljer om händelserna i den första serien, och du får lära dig lite mer om Eden-klubben medlemmar själva.