Anonim

Goo Goo Dolls - Iris [Officiell musikvideo]

Så från de senaste mangakapitlen vet jag det

Sanji är den tredje sonen i vinsmoke-familjen och liksom sina bröder genomgick han en operation som ett foster och har fått sina gener muterade. Men på grund av läkemedel som hans mamma tog utvecklade han medkänsla och muterade inte medan han var tillsammans med sin familj.

Så har han muterat under sitt äventyr eller skulle det här vara en plats för honom att få makten från i framtiden?

Han kan ha en viss kapacitet och det kan avslöjas när den nuvarande bågen (hela kakaön) fortskrider. Men för närvarande nej han är inte muterad.

Hans far säger detta under deras strid när han först lämnade stråhattarna, kallade honom svag och uppgav att han är förvånad över att Sanji till och med kan använda haki i sin form.

Under den striden och de andra slagsmål som han har haft med andra syskon också, är jag säker på att om han hade genomgått någon form av mutation skulle det ha blivit uppenbart nu.

Sammanfattningsvis betraktas Sanji av sin far och syskon som det misslyckade projektet, eftersom mutationen aldrig trädde i kraft på honom.

2
  • Det trädde aldrig i kraft när han var barn, jag undrade om han har muterat i viss utsträckning (inte som sina syskon och inte full mutation) och oda planerar att använda sin modifierade kropp för att ge honom enorm kraft någon gång
  • @Henjin Jag har inte sett någon kommentar från Oda om det men om något liknande är på gång. Det kommer ut mot klimaxen för hela kaköbågen. Jag tvivlar på det, för om han hade någon potential skulle den känslomässiga uppgång han hade när han kämpade med sin far ha gjort det uppenbart vilket det inte gjorde. Antar att det bästa alternativet är att vänta och se.

Han gjorde. Vi kommer dock ihåg att hans mor tog drogen på alla sina barn. Det hade aldrig effekt förutom lite med Reiju och mest med Sanji. Även om läkemedlet blev mindre betydelsefullt när Sanji lärde sig från Seff the RedLeg. Hans makt vaknar helt när han slåss mot Jabra. Det första tecknet var hans eldben. Men efter hela denna tid påverkas hans känslor som människa inte av mutationen.

2
  • PS. Jabra är vargen från CP9.
  • Du antog att mutationen var orsaken till hans plötsliga maktvinst, men enligt min mening är det snarare intensiv träning och spänningen under Robins räddning som gjorde honom starkare.

Enligt vad jag har läst och sett, nej, Sanji är inte och kommer inte att mutera.

Hans mor fick ett läkemedel injicerat i honom under graviditeten för att göra barnen speciellt supermänskliga från födseln. Men Sanjis mamma tog ett motverkande läkemedel och Sanji föddes utan styrka. Det står i mangan att det är därför han behandlas så, jag är ganska säker.