Anonim

Raphael Warnocks win is one for the History Books

Jag läste nyligen mangan THE BREAKER: NEW WAVES. Finns det en fortsättning på denna manga? Det slutade i ett ganska obehagligt tillstånd (personlig syn).

2
  • har du provat google?
  • Väl Google-sökning visade mig ingenting EFTER den nya vågvolymen (det finns en före det)

Det finns ingen fortsättning på The Breaker: New Waves för nu. Författaren tog en paus i denna serie och startade Trinity Wonder, om jag minns rätt.

Hoppas jag svarade på din fråga.

4
  • Till det värre, om jag får lägga till ... för Trinity Wonder berättelse och dialoger är extremt dåliga. Brytaren ska få en sista 3: e del, men vid en senare, ospecificerad tid.
  • @Shautieh Enligt din åsikt?
  • @DavidNazzaro Jag kan inte tala för andra så jag delade naturligtvis min personliga åsikt. Jag njöt helt The Breakeroch The Breaker: new waves, eftersom det blandade underbar konst till en fantastisk karaktärsutveckling och välskriven berättelse. Jag har inte kontrollerat om det faktiskt är fallet Trinity Wonder ser ut för mig som om grafikern själv skrev en ny manhwa utan hjälp av hans manusförfattare.
  • DET är nu en beskrivande metafor: P

Lite ytterligare information till Soukatsouis korrekta svar.

The Breaker: New Waves gjorde en paus i maj 2015 innan de släppte del 3 av Manhwa. Anledningen anges som författaren kommer att arbeta med en annan förmodligen "mellanstor" komiker "Trinity Wonder".

Den faktiska längden på denna paus har inte meddelats. Från den första optimistiska uppskattningen på 6-12 månader ser det ut som att pausen kommer att pågå i minst tre år. Så jag förväntar mig inga fler Breaker-kapitel före 2018.

TL; DR The Breaker är på en obestämd paus i väntan på uppdatering från författaren om släppet av del 3.

I oktober 2015 tittade vi på panelen, som kan komma från del 3, så författaren kanske fortfarande arbetar på den på sidan. http://m.blog.naver.com/tdstudio/220481432104

Jag hade hittat den här Reddit när jag funderade på att plocka upp Breaker och trodde att den var klar (https://www.reddit.com/r/manga/comments/4dsrxi/breakers_creators_work_on_a_new_comic_called/)

2
  • Panel är troligen från Trinity Wonder, eftersom nya manhwa har mycket liknande design som Breaker.
  • @lentinant sa jag kanske. Men har inte tittat på trinity wonder, så kan inte kommentera. Jag var bara optimistisk antar jag :)