Anonim

Kväll - Kortfilm

Eftersom transplantation av en släktings Mangekyou Sharingan ger dig en evig Mangekyou Sharingan, kommer transplantation av en vanlig Sharingan att ge dig en evig Sharingan?

Mangekyou Sharingan är ett öga som gör att du gradvis blir blind när du har använt det under långa perioder. Sharingan har inte denna biverkning. Därför gäller inte den "eviga" delen av Sharingan, som betecknar ett öga som inte kommer att bli alltmer bländare övertid, för en normal Sharingan.

I själva verket är den enda verkliga fördelen med att transplantera en normal Sharingan (med tanke på att du redan har en) så att du kan använda Izanagi. Denna teknik gör att ögat tappar sitt ljus på en gång.

Det kan ses under Obitos kamp med Konan, att han transplanterade ett öga som han sedan använde i syfte att återuppliva sig med Izanagi

3
  • 1 Inte bara Izanagi, personen kan också använda Izanami.
  • @ EroS nnin Detta är sant, men du behöver inte ett annat öga för att använda Izanami. Det verkar som om det skulle vara fallet, eftersom det är räknaren mot Izanagi kan du använda Izanami utan synförlust.
  • Ledsen men så är inte fallet. Under konfrontationen mellan bröderna Kabuto och Uchiha använder Edo Tensei Itachi Izanami. Och vi ser att hans öga blir handikappat.Priset är detsamma för båda teknikerna, men processen och resultatet skiljer sig åt.