Anonim

Reanimated Madara vs Reanimated Hashirama HD

I de sista kapitlen i mangan,

När Tobi äntligen medger att han är Obito och börjar komma ihåg vad som hände efter att berget slog honom, möter han Madara. Hur är detta möjligt? Hundratals år måste ha gått; hur kunde han överleva så länge?

3
  • Något relaterat
  • men är ett svar inte en fråga ... det är därför jag inte såg det.
  • Jag har intrycket av att bara 100 år har gått. Så även om det är ovanligt är det möjligt för människor att leva så länge. Hur som helst förklarar Madaras svar det.

Madara väckte Rinnegan när han var nära döden.

Rinnegan tillät honom att bryta förseglingen från Sage of the Six Paths och kalla fram Juubis skal (The Gedo Mazo) från månen.

Med hjälp av den som en katalysator använde Madara Hashiramas celler för att förlänga sin egen livslängd.

En gång kopplad från Mazo dog Madara omedelbart.

2
  • och varför kopplade han ifrån Mazo?
  • 5 @Washu: Hans plan med Obito var att Madara skulle återupplivas med Rinnegan som han implanterade i Nagato. För det skulle Madara behöva vara död.

Madara Uchiha överlevde inte. Den som alla tycker är Madara är i princip Obito Uchiha eftersom Obito sa att han skulle ta på sig Madaras arv. Det betyder att dagen för de nio svansattackerna Minato faktiskt kämpade mot sin egen student. "Madara" (Obito Uchiha) är den som sätter de nio svansarna förlorar och han säger att han heter Tobi, som bara är Obito bytt runt med en "o" tagit av.

1
  • Jag har fixat din grammatik för det här inlägget, men jag är inte säker på att det här svarar på den fråga som ställdes. Det skulle hjälpa om du kunde lägga till någon form av citat eller stöd för ditt svar.