Anonim

They Are My Noble Masters op

Så jag har precis tittat på Kima ga Aruji de Shitsuji ga Ore de. Jag såg det här för att det stod "Alternativ inställning: Majikoi'.

Det var en bra anime och allt, men min fråga är hur dessa anime relaterar till? Allt jag har lyckats hitta är att de har utvecklats och publicerats av Minato Soft.

4
  • Tydligen - och jag har ingen kunskap om dessa saker utöver vad jag just såg upp på VNDB - karaktären "Kuki Ageha" är närvarande i båda. Kanske andra karaktärer är också. Relationsdiagrammet på VNDB kan vara informativt.
  • @senshin har läst båda romanerna, det finns inte mycket mer att säga än det. De är helt klart i samma universum och ett par karaktärer delas, men berättelserna är i grunden helt orelaterade.
  • @LoganM Jag hittade ett intressant uttalande på Majikoi's japanska Wikipedia. Förutom samma universum och Kukis familj nämns det också att Majikoi (eller Majikoi S?) är två år efter Kimiaru. Om så är fallet tror jag att det kan sägas att det verkligen är en alternativ inställning. Jag kan dock inte säga mycket eftersom jag inte berör serien alls.
  • @AkiTanaka Personligen skulle jag inte använda termen "alternativ inställning" även om MAL gör det. Det tycks för mig täcka fall som Futakoi och Futakoi Alternative eller Muv-Luv Extra och Unlimited. Jag skulle säga att det här är mer ett fall av "samma inställning" eller åtminstone "samma universum". För mig är MAL: s användning av termerna lite ointuitiv men kanske andra tycker det inte är förvirrande. I alla fall skriver jag ett svar de närmaste dagarna om ingen annan gör det först.