Anonim

I Logga Horizon, hur visste Demikas om platsen för rummet där guld bearbetas och distribueras på Yamato-servern?

Detta hände i Logga Horizon II avsnitt 11 under raiden, när Demikas drog Shiroe bort från raiden och kastade honom i korridoren med dörren som leder till guldrummet.

1
  • Det nämns inte i ljusromanen (Volym 7, kapitel 5, del 5). Jag kan bara gissa att han märkte dörren på något eller annat sätt.

Demiqas var en del av raidpartiet så han kände till all information som delades i hela gruppen. Det vore vettigt att alla medlemmar eller raiden känner till fängelsehålets layout. The Depths of Palm var en raid som gjordes flera gånger tidigare men aldrig i den utsträckning att gå hela vägen till guldrummet bevakat av Kunie Clan.

Det är förmodligen säkert att säga att eftersom Shiroe kunde komma till denna slutsats genom forskning eller rykten om rummet under tiden före katastrofen. Det är också att notera att Shiroe är vän med ReGan, och ReGan har ett mycket omfattande bibliotek till sitt förfogande. ref (Log Horizon Wikia)

7
  • 1 Var i wiki fick du svaret från?
  • Problemet är att det inte finns något konkret svar, varken hänvisas det till anime eller manga där Shiore / Demiqas fick kunskap om placeringen av guldrummet. Jag gav ett logiskt svar baserat på karaktärsbios och hur noggrann Shiroe är.
  • Jag undrar hur Demiqas kände till "Guldrummet" eftersom det inte nämns var det ligger och allt de gör rätt vid den tiden är att slåss mot raidcheferna. Till och med shiroe blev chockad när Demiqas drar honom bort från striden och tar honom till den platsen. Detta innebär också att Shiroe inte visste var den var.
  • Shiroe blev inte chockad över att Demiqas kände till platsen, han var chockad över att Demiqas såg att de inte skulle kunna slå de tre razzibosserna så han tog på sig att få Shiroe till rummet som var hela poängen med raiden. Shiroe återhämtar sig från denna första chock och de kommer båda överens om att de hatar varandra.
  • Betyder det att Shiroe visste platsen för guldrummet?

Klockan 6: 15 i det avsnittet visas en del av en karta medan två av äventyrarna återkallar planen. Ett rum är tydligt markerat som "Mål".

Senare, kl 12-12.30, ser vi en flashback av Shiroe som går över kartan och detaljerna i planen. Förmodligen var det som äventyrarna vid ~ 6: 15 tänkte om var planen som Shiroe förklarar under denna flashback.

Eftersom alla äventyrare var närvarande var det vettigt att Demikas skulle känna till kartan.

Det förklarar inte varför Shiroe inte visste vad som hände när han kidnappades, vilket bara kan vara ett komplott för att lägga till spänning och ge honom anledning att tvivla på Demikas.