Anonim

Kineser försöker Panda Express för första gången

När Mei Chang introducerades Fullmetal Alchemist: Brotherhood, avbildades hon som ett litet barn. Men i slutet, när hon slår sig ner med Alphonse Elric, växer hon mycket mer än de andra karaktärerna.

Varför är det så?

1
  • Finns det någon anledning till henne borde inte kunna växa i en annan takt än andra?

Om du hänvisar till bilden i poängen för det sista avsnittet, kom ihåg att det inte avslöjas hur många år i framtiden det är (det är troligt ännu senare än den 2-åriga tidshoppningen som nämns) varför hon kan verka äldre. Detta är uppenbart eftersom Ed och Winry håller två barn (den äldre tittar omkring 3, skulle jag säga).

Wikia säger bara "Efter två års hopp förbereder sig Alphonse för att resa till Xing för att studera Alkahestry med Mei. I epilogen ses hon i den nya Elric-familjen."

Amino nämner att hon är runt 10 i början av anime, och cirka 13 efter tidshoppet.

Därför är det svårt att svara på din fråga eftersom vi inte vet hur mycket tid som gått sedan slutet av FMAB, men det är troligt att hon skulle vara runt 15-16 i den bilden, om inte ens äldre, eftersom både Ed och Al åker till väst och öst, vilket betyder att dessa barn inte skulle ha fötts direkt efter anime.

Hoppas det här hjälper.