Anonim

Paul Felder ser ut att överträffa Dan Hooker på UFC Fight Night 168

Jag visste att Robotech serien anpassades från tre andra anime: Super Dimension Fortress Macross, Super Dimension Cavalry Southern Crossoch Genesis Climber MOSPEADA. Men jag har alltid tänkt att när det kom till "SDF- #" hänvisade det antingen till "Space Defense Fortress" eller "Space Defense Force".

Men när jag tittade på avsnitt 78 ("Ghost Town") hänvisade de gamla killarna till krigsfartyget som "Super Dimensional Fortress".

Vad betyder "SDF" egentligen i Robotech?

3
  • Finns det någon anledning till att du trodde att SDF skulle kunna betyda "Space Defense Fortress" eller "Space Defense Force"? Jag har inte sett showen, men om inte showen refererar till någon av dessa termer, verkar det ganska uppenbart att SDF står för "Super Dimension Fortress".
  • @senshin de säger faktiskt inte Super Dimension Fortress fram till avsnitt 78 under tredje säsongen så vitt jag vet och SDF används ofta som rymdförsvarsstyrka men eftersom det var ett krigsfartyg som bara någonsin fick det namnet trodde jag fästning, kanske var det ett dåligt antagande
  • @MemorX Ah, förstår jag. Jag antar att det kan orsaka viss förvirring.

Enligt Robotech Saga wikia står "SDF" i "SDF- #" för Superdimensionell fästning.