Anonim

Kraften i ditt undermedvetna att nå något mål (www.MindMaster.TV)

Som vi vet från anime (jag känner varken till manga eller roman) är utbildningsnämnden ansvarig för att bortskaffa ("utvisa från skolan / akademin") för problematisk student, som kan vända sig till Akkis eller Karma Demons. De kan använda olika metoder för att göra det - Bakenezumi-mördare, nekodamashi, förgiftad medicin osv. Jag är säker på att när de beställer nekodamashi för att döda studenter, inser de att de kommer att bli en annan persons dödsorsak.

Vi kan se från flera tillfällen (tempelmunk efter att ha dödat levande bibliotek, Saki efter att hennes plan att döda Akki var framgång), att även liten anspelning, att du dödar en annan människa, kan leda till stora konsekvenser, om inte döden.

Så min fråga är - är medlemmarna i utbildningsstyrelsen immuna mot Feedback om döden? Många människor dödades efter deras beställning, men det verkar som att det inte påverkar någon av styrelsen för utbildningsmedlemmar alls.

På något sätt har de räknat ut att använda ytterligare objekt eller varelser för att utföra det faktiska dödandet är en lösning som inte utlöser dödsåterkopplingsreaktionen. Jag misstänker att det tydliggjordes när dödsfeedbacken uppfanns och introducerades för människor. Det måste vara vissa sätt att döda avvikarna och möjliga massmördare om någon genetisk eller annan typ av störning förhindrade återkopplingen från döden från att förhindra fler dödsfall som avsett.

1
  • Verkar trevligt svar, men när det gäller mig förnekar sådana bakdörrar själva innebörden av Death Feedback - så att en människa inte dödar en annan. Tja, hur som helst, jag tror inte att det kommer att finnas någon annan förklaring, så jag antar att vi kan markera detta som en viss inställning, vilket är nödvändigt för styrelseledamöter; liknar hur Saki hanterade sin Dead Feedback-inverkan efter att ha lurat pseudo-Akki. Eller så är de inte ens "programmerade" för att få dödsfeedback, men det skulle bryta mot deras regler ännu mer.