Anonim

Pein Givin 'that Pain (Pein Tribute Rap) - RICKYSPANISH

Efter att ha uppnått både Rinnegan och Sharingan i vänstra ögat, kan Sasuke använda Rinne Rebirth Jutsu för att återuppliva Jiraiya och Itachi?

Om du pratar om Ged Rinne Tensei no Jutsu, så finns det några begränsningar:

  • Först och främst behöver du den döda personens kropp

    För att utföra denna teknik kallar användaren till kungen av helvetet, som sedan frigör den avlidnes själar från munnen. Med sina föryngrade kroppar som fungerar som ett ankare kan de avlidna individs själar lämna även korsningen mellan livet och efterlivet och återvända till sina fysiska fartyg.

  • Personen som använde jutsu dör

    I slutändan, när tekniken är klar, dör användaren oundvikligen.

Jag vet inte om Itachis kropp, men Jiraiya förlorade att även Kabuto inte kunde hitta den.

7
  • Kan vara Jiraya lever, men även efter att ha använt justu när Sasuke dör kan Naruto rädda honom
  • 2 Varför har du återställt min redigering? Du citerar i huvudsak från wiki, så du måste citera källan.
  • Plot twist: Naruto dör till slut, Sasuke återupplivar honom och dör själv. (Jag såg inte mycket naruto.)
  • @nhahtdh Jag återställde din redigering eftersom allt du redigerade var namnet på jutsu och ett grammatikfel (jag är inte engelska som modersmål). I vila raderade du helt enkelt det jag skrev och lade till EXAKT samma text.
  • 2 Varför dör de när jutsu används? Konan noterar "om han använder det nu på dessa chakranivåer" i en översättning, som i att han inte hade tillräckligt med chakra för att använda det, men han gjorde och dog, förmodligen av chakrautmattning som kakashi just hade gjort. bara en sida tidigare sa hon också att en mästare på de sex vägarna kontrollerar liv och död och noterade ingenting om att offra för att göra det. Plus obito levde efter att ha använt det, med hans enda nackdel som var samma som innan han använde det, oförmåga att röra sig på grund av 10 svans extraktion.

Ja, han kan använda den här tekniken. Men han behöver deras kroppar och jag tror att han kan undkomma döden om han använder kraften i allt tailed djur som Naruto har eller de tio svansarna eftersom de har en omätbar mängd chakra, som för jiraya som är omöjligt eftersom hans kroppen är inte tillgänglig.

0