Anonim

Kaisei är Souuns dotter, hon är Yasaburous kusin och fästman. Men varför vill hon inte att Yasaburou ska träffa henne?

4
  • Hon gillar förmodligen honom och är väldigt blyg för det.
  • @Hakase är du samma hakase som postade här?
  • @Mindwin Jag antar att det är en av hundratals webbplatser som kopierar allt från stackexchange, så jag antar
  • Kanske för att hon skäms för att hon är en Ebisugawa? wikipedia verkar antyda att hon redan visste om sin fars planer på att bli av med Souichir och till skillnad från resten av Ebisugawa som verkar trakassera Shimogamo verkar hon vara väldigt vänlig med dem, till och med att ta hand om mamma Shimogamo under en storm och bryta Yashir från lagret ändå dömde hennes far sin farbror till döden (och med tanke på hur mycket mamma Shimogamo gillade henne kan vi anta att Souichir var densamma för henne)

Svaret avslöjades äntligen i uppföljningen "The Excentric Family 2".

Den tidigare serien hade fastställt att vissa tanuki har stimuli som ångrar deras omvandlingar - Yasaburos mamma tappar till exempel sin förmåga att hålla fast vid sin transformation när hon ser eller hör blixtnedslag och hon återgår till tanuki-form.

Anledningen till att Kaisei gömmer sig från Yasaburo är att hon är stimulansen som får honom att förlora kontrollen över sin transformation. Om han ser henne, återgår han till tanuki-tillstånd.

Det har aldrig förklarats (åtminstone inte i anime) hur Kaisei vet detta när Yasaburo inte gör det. Det antyds dock att hon har känt detta hela tiden och i hemlighet betraktat deras engagemang som ytterst omöjligt på grund av det.

2
  • Jag antar att det betyder att mest Tanukis stimulans är Benten med tanke på vad som hände i slutet av säsong 1
  • 1 Kaisei vet detta från en tidigare upplevelse, kanske när de båda var mycket yngre. Det var så jag förstod deras utbyte. Förutom att vara väldigt blyg i sällskap med varandra är det vettigt.