Anonim

K's of Dawn (HD)

Under säsong 1 har Yata och Fushimi minikonfrontationer. Jag lärde mig senare under säsongen att de bara hatar varandra eftersom Fushimi gick med i Homras mest hatade klan, 4 september. Varför gör han det här?

Jag är inte säker på om detta kan hjälpa dig, men jag kan åtminstone ge dig min åsikt utifrån vad jag läste i K -Förlorad liten värld-. Det här kan vara en lång förklaring, så om du går till botten kan du se mina kortsiktiga svar.

Innan Fushimi och Yata gick med i HOMRA var det deras egen lilla värld; båda var riktigt nära och glada. Tills de gick med i HOMRA. Yata började ha sin egen värld med andra människor, att det hade mindre och mindre tid med Fushimi. Mindre och mindre tills Yata inte längre var Fushimis ljus. En gång bad den blå kungen om ett möte med dem; och en av representanterna var Fushimi som Munakata noterade. Även om Munakata visade att han vill att Fushimi ska arbeta för honom, instämde inte Fushimi ännu, men han frågade om det är möjligt att byta klan.

I mangan som jag läste var det bara fram till kapitel 11, men kolla gärna om den har uppdaterats. Kapitel 12 till 17 är bara berättelseremsor. Det slutade med att Munakata sade till den gröna kungen att dra tillbaka från att attackera Fushimi.

Så jag har några svar:

  1. Han förrådde HOMRA för att få Yatas uppmärksamhet. (Orsak till Yata)
  2. Han gick till SCEPTER 4 eftersom Munakata gav honom ett val. (Orsak till Munakata)
  3. Han gick till SCEPTER 4 eftersom han vet att han kan vara till nytta för samhället och inte vill hamna som sin far. (Orsak till Nikki)
  4. Han gick till SCEPTER 4 för att han tror att han hör hemma där och inte är lämplig att kallas en röd Clansman. (Orsak till Mikoto)

Det här är min åsikt: Han gjorde det för honom, SCEPTER 4, HOMRA och för andras eget bästa. Om han stannade i HOMRA kommer inget att gå framåt för honom. Ja, han är en skicklig kämpe. Men om hans hjärna slösas bort tror jag att han kan känna sig som Nikki. Så det hjälper sig själv, SCEPTER 4 och andra människor. Vad sägs om HOMRA? Vad jag tycker om att han går till en annan grupp var att han kunde vara en bro som kan leda HOMRA och SCEPTER 4 till en allians.

Anledningen till att Fushimi gick med i The Blues är att Munakata gav honom en möjlighet att gå med. Fushimi gick också över eftersom han inte tyckte om att kallas en röd Clansman. Allt detta är sant så snälla kalla det inte en lögn.