Anonim

Varför lärde sig inte Naruto The Flying Thunder God Jutsu?

När Kyuubi attackerade Leaf Village efter att ha blivit hypnotiserad av Tobi, separerade Minato som en sista utväg Kyuubi i två delar. Nyligen i de senaste kapitlen i mangan ser det ut som Kyuubi delades in i svartvitt, som i Evil and Good, eller Yin och Yang.

Vilken teknik använde han? Delade han verkligen Kyuubi i goda och onda halvor? Eller är det bara något som kompenseras för splittringen?

2
  • Dead Demon Consuming Seal ???
  • jag vet inte ._.

Minato använde Death Reaper Seal för att försegla Yin-halvan av Kyuubi i honom, sedan använde han åtta Trigram Seal kombinerat med 4 Element Seal för att försegla Yang-halvan av Kyuubi i Naruto.

Från Naruto Wiki

Under attacken mot Konoha offrade Minato Namikaze sitt liv genom att dela rävets chakra i två: försegla Yanghalvan i sin son och försegla Yinhalvan i sig själv.


Sänk ner på sidan:

Eftersom Kuramas chakra var för enormt för att förseglas i ett spädbarn som Naruto, använde Minato först Dead Demon Consuming Seal för att separera och försegla sin Yin-halva i sig själv och förberedde sedan Eight Trigrams Seal för att fängsla Yang-halvan i Naruto

4 Element Seal användes så att chakran av Nine Tailed Fox långsamt skulle läcka ut från åtta Trigrams Seal och smälta samman med Narutos eget chakra.

7
  • Dessutom är "Four Symbol Seal" faktiskt "Four Element Seal" som Naruto sa när han frågades av Killer Bee under sin träning.
  • @NaraShikamaru Ja, det kan finnas en skillnad i terminologi på grund av olika engelska övergångar tillgängliga över internet. :)
  • Uppföljningsfråga: Hur en sådan teknik skiljer det goda från det dåliga?
  • @NaraShikamaru sett under striden mellan Orochimaru och Sarutobi, den tredje kunde bara försegla en del av Orochimaru, nämligen Orochimarus hand. Så jag antar att också Minato gjorde något liknande och förseglade bara en del av de nio svansarna i honom.
  • Men "Orochimarus hand" betyder inte att det är en "dålig hand" eller en "bra hand", eller hur? Jag tror att du missförstod. Min poäng är att du inte bara kan separera "grädde" och "kaffe" om de blandas i varmt vatten.