Anonim

Varför har Europa så många mikrostater?

Enligt min förståelse förblinder Izanagi permanent Sharingans vision en gång använd. Tobi (Obito) donerade ett öga till Kakashi och använde Izanagi med det andra ögat för att fly från Konans pappersbomber. Det betyder att han bara ska ha en Rinnegan nu, men varför har han fortfarande en Sharingan med Kamui-förmåga?

Obs: Jag läser inte manga.

3
  • Om du inte läser mangan skulle du inte ha vetat att Tobi är Obito. Den maskerade människans identitet har inte avslöjats från och med idag i anime. ;-)
  • @Happy You fångade mig .. Som jag sa följde jag aldrig manga men jag läste de flesta berättelserna om klaner i narutopedia. Izanagi-berättelsen avslöjar att tobi är obito :) naruto.wikia.com/wiki/Izanagi
  • Saken som stör mig är att obito sa att izanagi bara kan användas av de som har makten hos både senju och uchiha men i det senaste avsnittet när itachi och sasuke kämpar mot kabuto finns det en flashback när uchiha kämpade inbördes om makten och var använder izanagi som ingenting trots att vi inte har senju DNA och flera gånger. Om någon skulle kunna svara på det skulle det vara bra!

Tobi hjälpte Itachi i massakern i Uchiha-klanen och samlade flera Sharingan-ögon hos de döda Uchiha-klanmedlemmarna. Han måste ha implanterat ett av dessa Sharingan-ögon i hans vänstra ögonkontakt.

Under striden med Konan har han två Sharingan-ögon. Han använde inte sitt ursprungliga högra öga för Izanagi, men det vänstra ögat, som kan ses "förlorar sitt ljus" (stängs) när han pratar med Konan. Se bilderna nedan (hämtade från kapitel 510).

1
  • var nämndes det att tobi hjälpte itachi i sin klanmassaker. ??

Tobi har ett laboratorium som innehåller en samling av delningsanordningar, därför kunde han ha implanterat delning av någon annan för sig själv.

Jag läser inte manga, men här är min teori.
Vi vet, som nämnts ovan, att Tobi / Obito inte använde sin ursprungliga Sharingan för Izanagi utan istället använde Sharingan till vänster. Detta kan ha varit Sharingans Shisui.

Jag avslutar detta, för efter att Saskuke besegrade Danzo använde Tobi Kamui och höll Danzos kropp med sig och sa att han har något att göra med.

@Happy Tyvärr, men jag måste vara oense med ditt svar.

Izanagi är en förmåga som gör blindhjulet blind.

Men de som har senju DNA kan kasta är om och om och om igen.

Källa: När danzo kämpade mot sasuke använde han Izanagi. Ögonen i armen stängdes av en efter en.
Ja, dessa ögon blev blinda, men inte permanent. Om du har senju-DNA skulle du kunna återanvända Izanagi inom en dagstid, d.v.s. att Sharingan-ögonen öppnas igen på en dagtid.
Jag är inte förvirrande med koto amatsukami.

Jag antar att det delvis svarar på din fråga.


1
  • 2 Det sades ganska uttryckligen att ögon som används för Izanagi tappar synen permanent. Vad baserar du ditt svar på?