Anonim

89 - Ultra Powerful Best Ever Love Spell - Del 1 - Tillbehör

När jag bläddrade igenom en gammal fråga chockade svaret mig. Det verkar som om Naruto dödades skulle Kurama bara återuppliva. Varför gav då Kurama Naruto lite av sitt chakra när han var på väg mot döden? Till exempel när Naruto först kallade Gamabunta medan han föll till sin potentiella död, gav Kurama honom lite chakra och hjälpte honom ut. Var inte Kuramas dröm att bryta sig loss från Naruto? Vad är behovet av att bryta tätningen när han bara kan låta Naruto dö och han är fri? Han pressade Naruto till punkten att öppna grinden när Naruto slogs med smärta. Varför inte bara sitta hårt och låta Naruto dö? Missade jag något? Allt detta medan jag tänkte att om värden dör så gör tailed odjuret.

Anledningen kan vara att om Jinchuuriki dör kommer bijuu verkligen att frigöras. Emellertid kommer bijuuen också att "dö" först.Bijuuen kommer att "dö" först innan den återupplivar sig själv efter en tid. Där det återupplivas kan det också vara slumpmässigt, vilket framgår av Isobus fall. Isobu, eller mer allmänt känd som Sanbi, återupplivade sig själv efter dess värd, den fjärde Mizukage dog. Det återupplivade sig i en sjö.

Nu kanske Kyuubi vill undvika detta. Det finns tre möjliga orsaker till detta.

  1. Kyuubi hade hälften av sitt chakra förseglat i den 4: e Hokage med Shiki fuuin. På grund av denna försegling, även om Kyuubi hade återupplivat sig själv, skulle det ha återupplivats med bara vad han hade under den tid han förseglades i Naruto.

  2. Kyuubi ogillar tanken att behöva dö först. Kuramas natur är lite stolt, så det passar.

  3. Halvan av Kyuubi som förseglades i Naruto var den mindre olycksbådande hälften, och Naruto hade makten att locka till sig människor, så den här hälften kan ha intresserat sig för Naruto ända sedan Naruto använde sin makt för att besegra Haku.