Anonim

Chipotle MUKBANG | Och Vlog

Vilken show är det här från?

vad händer exakt?

Jag hittade i denna amv men källan till det (det här är från boom boom dollar inom detta amv, kl 22:04) säger bara "olika".

6
  • Försök att ladda upp / bädda in din bild med hjälp av vår bilduppladdningstjänst för att förhindra linkrot. Dessutom försök att ange tidskoden och en länk för att se din video, om möjligt.
  • @Krazer Jag fortsätter att få Failed to upload image; the format is not supported och jag har aldrig hittat / sett en länk för att se videon, bara ladda ner den.
  • 5 Uppladdningsverktyget fungerar inte med bilder som är större än 2 MB. Normalt är det mycket mer än vad som är nödvändigt, men du har inkluderat många överflödiga ramar, gjort storleken ganska stor och inte optimerat färgerna. Som ett resultat är din gif 36 MB. Jag har gjort några grundläggande optimeringar för att få ner det till cirka 500 kB. Medan man kunde göra bättre med den ursprungliga källan, var det tillräckligt för att ladda upp den med stack.imgur-kontot.
  • Om du hade brutit GIF i statiska delar hade det varit bättre (för identifieringsändamål) att vara ärlig men trevligt jobb att krympa den.
  • @Prix FYI, du kan extrahera statiska bilder från vilken GIF som helst med webbplatser som gif-explode.com eller gifexploder.com.

Jag tror att det här kanske är från Kareshi Kanojo no Jijou.

Yukino Miyazawa är en japansk gymnasieskola som är avundsjuka för klasskamrater för hennes bra betyg och obefläckade utseende. Men hennes "perfekta" exteriör är en fasad, en charade som hon håller för att vinna beröm. I privatlivet i sitt eget hem är hon bortskämd, envis, en slob och studerar obevekligt och tvångsmässigt för att behålla sina betyg. När hon gick in i gymnasiet slogs hon från sin position högst upp i klassen av Soichiro Arima, en stilig ung man vars Yukino existerar som ett hot mot beröm som hon trivs på, och hon lovar att förstöra honom.

Verkar som att det här kan vara det.

Redigera: Jag är helt säker på att detta är det eftersom jag hittade en annan bild från serien. Scenen inträffar under avsnitt 11.

1
  • Efter lite sökning för att verifiera är du korrekt. Jag vet fortfarande inte vad som händer för det jag hittade var subbed på tyska! Jag måste hitta en annan sub / dub. men nu vet jag vad jag ska leta efter, tack!