Anonim

Hur man gör en indian huvudbonad (Sue Yii)

Vem gjorde Sue cosplay som i Genshiken Nidaime avsnitt 9? Det ser lite ut som Canaria från Rozen Maiden, förutom att dockan inte har en krona.

0

Dräkten är nästan identisk med en av kläderna i Meruru (eller, rättare sagt, Prinsessan Merururinsu Rede Arls), den populära JRPG Atelier Meruru. Här är en jämförelse av de två.

Sue (ignorera det faktum att bakgrunden sys ihop):

Meruru i sin Alchemist-kostym:

Jag tror inte att jag behöver påpeka likheterna, men särskilt utformningen av kjolen, remmarna på framsidan av klänningen, trollspöen, bågen på nacken, kronan, frisyren och blommorna på kläderna är alla desamma.

Dessutom verkar det som att Sues dialog i avsnittet hänvisar till Meruru, så det råder ingen tvekan om att det är som Sue var cosplaying som.

3
  • Jag trodde att hon såg ut som Meruru men eftersom jag inte visste vilken anime detta var och om Atelier Meruru redan var ute då
  • @ Memor-X Det är från Genshiken Nidaime, som för närvarande sänds. Avsnitt 9 sändes precis för ett par dagar sedan. Jag vet inte om referensen också finns i mangan, och i så fall var, men jag är ganska säker på att det var efter 2011.
  • den är meru från artelier, anime säger faktiskt att det är, men jag hade ingen aning om vad det betydde så jag ställde frågan ändå.