Anonim

Rapid Set Stucco Patch and Paint samma dag, samma dag Gips och målning med denna stuckatur

I Fairy Tail finns Take Overs som Satan Soul, Beast Soul, etc. Skulle det vara möjligt för mer än en person att använda en viss typ av Take Over-magi (som om det skulle finnas två användare av Satan Soul)? Jag var inte säker på om denna magi förändras beroende på individen så att alla användare har sin egen typ av Take Over eller om det bara lärs ut på detta sätt.

Take Over är en avancerad Caster-Type Transformation Magic. De olika typerna av övertaganden som visas i Manga / Anime är Beast Soul, Animal Soul, Machina Soul, God Soul och slutligen övertagandet av djur som Vulcan.

Beskrivningen som vi får är att man bara kan ta över de former av "saker" som du "vet". Utöver dessa kan det finnas andra krav på denna magi. För det mesta är målets nederlag nödvändigt.

I kanonen ALLA Take Over Magic har visats av unika användare. Det exakta sättet att få någon av transformationerna är för närvarande okänt. Således är det obekräftat om flera användare kan använda samma Take Over Magic.

Men från omvandlingarnas natur personligen klassificera dem till följande. Således skulle det vara spekulation att säga om någon av dem är unika anser jag att de är av något slag. Jag anser dock att de förlorade magikerna är mest unika. Svaret nedan följer mest min logik och spekulation.

Beast Soul: Känd användare Elfman; Inte unikt
Animal Soul: Känd användare Lisanna; Inte unikt
Machina Soul: Känd användare Jenny; Inte unikt
Satan Soul: Känd användare Mirajane; Unik
I striden mot Tartarus lärde vi oss lite om Mirajanes förmågor. Det verkar som om hon har någon form av "Demon Factor" som låter henne använda denna kraftfulla övertagande. Hon är immun mot demonkontrollteknikerna, även motsatta dem. Således verkar det vara en unik transformation för henne.
God Soul: Känd användare Dimaria (Spriggan 12); Unik
I det här fallet har vi en tydlig källa till hennes unika karaktär.

När Valkyrie kallar in den forntida tidens Gud i sin egen kropp förklarar Chronos för sin publik att han har valt henne som sin värd eftersom hon är en ättling till folket i Mildian, en forntida stad som dyrkade honom, och hävdade också att han och hans värd är en enda varelse i denna form. Källa: Kapitel 475

Således valde guden Chronos Dimaria som fartyget.

Det finns inget i manga / anime som förhindrar detta. Eftersom makten förvärvas genom att bekämpa varelsen kan det finnas flera användare av samma övertagande. Även om jag inte kommer ihåg något.

Förmågan att lära sig ett övertagande kommer också från deras vilja. Exemplet jag ska använda är när Elfman försökte använda Beast Soul för första gången och slutade döda Lisanna av misstag. Det finns begränsningar för vad människor kan använda baserat på sin egen viljestyrka och delvis fysiska makt för att innehålla övertagandet i allmänhet. Det är därför Mirajane har en mer kraftfull övertagande än Elfman, hon har mer rå talang och en starkare vilja så hon är inte lika lätt att bli övertagen av odjuret hon blir.