Anonim

Roblox Hotel All Endings (2019)

Jag tittade igenom naruto wiki och kom över den här sidan

Det anges att

De ska inte förväxlas med kekkei genkai, eftersom tekniskt sett kan hiden tekniker läras ut för någon.

Med "de" betyder det Hiden Jutsu. Är det sant att de kan läras ut för andra? Finns det några bevis på att detta händer?

Jag minns i Boruto-filmen att Shadow Jutsu används genom den avancerade gadgeten. Men är det möjligt för en person som inte har något klanförhållande att lära sig en Hiden Jutsu?

Jag skulle gå med Ja.

Hiden Jutsu är dolda klantekniker som bara passeras inom en klan. Naturen och behovet av sekretess uppstår bara för att de kan "stulas". Ergo någon utanför klanen kan lära sig dessa tekniker. Jag skulle också gissa att någon utanför klanen också kan antas och lära sig dessa tekniker. Om de uppfyller kriterierna kan de också räkna ut själva. Låt oss ta några exempel.

  1. Hyuuga-klan: Byakugan kan vara en kekkei Genkai, det vill säga någon från Hyuga Clan kan manifestera dessa ögon. Men Neji till exempel, bara på grund av sin naturliga talang räknat ut Dölj tekniker som 32/64 Palms, Rotation etc. Senare lärde farbror honom dem populärt. Nu kan Ao ha Byakugan men om han inte lärs ut kan han inte använda några Gentle Fist-tekniker.

  2. Uchiha-klan: Kakashi, Danzo etc. har visat sig kunna använda klanens Hiden-tekniker en gång förvärvet av Sharingan. Dessa inkluderar Genjutsus, specialiserade tekniker som Izanami, Kamui etc.

  3. Ina-Shika-Cho: Vi ser andra användare som använder "Reading of mind" på ninja Jiraiya skickas. Men när Pain använder det på Shizune, kommenterade Ino det som "Pappas teknik". Jag skulle tro att sådana tekniker är specialiserade av Yamanaka-klanen som kanske eller kanske inte passeras utanför. Nara Clans skuggteknik användes inte utanför klanen. Akimichi Clan kräver förmodligen att den genetiska kroppen byggs för att använda Body Expansion-teknikerna.

  4. Lag 8 - Både Aburame och Inuzuka-klanen uppfostrar barnen på ett sådant sätt att de kan använda sina Hiden-tekniker. Barnen i Aburame-klanen binder sig med insekter, medan Inuzuka-klanen uppfostrar en valp och växer tillsammans med dem.

Således är Hiden-tekniker hemliga eftersom varje individ uppfostras / föds på ett sätt som de bara kan lära sig sina klantekniker.
Om Iron Fist Style kan läras ut, varför inte Gentle Fist med någon med exakt Chakra Control? Eftersom de inte har Byakugan för att exakt undvika och rikta in sig på områdena medan de slåss.

11
  • välskrivet svar. Men för Hyuga-delen av din förklaring verkar det som om en person behöver Byakugan-ögonen. Skuggtekniker möjliggörs av Yin release och eftersom alla har en skugga betyder det inte att de kan göra Nara-klans Jutsus och på samma sätt som Akimichi-klans Body Expantion Jutsu, som Yang släpper. Jag får se om någon ger en bättre förklaring eller annars tilldelar jag det här svaret som rätt svar. Tack för din effekt förresten. Skål
  • 2 Uchiha har inte Hiden-tekniker, alla tekniker är Kekkei Genkai. Genjutsu: Sharingan, Kamui (en förmåga som är specifik för Mangekyo Sharingan), Izanami, Izanagi och andra Sharingan-specifika jutsu kan endast användas av någon med en Sharingan. För att en teknik ska vara sann Hiden måste den vara användbar av någon, utan något mer än träning.
  • Lägg märke till att de flesta dolda Jutsu egentligen bara är Yin- och / eller Yang-baserade, för alla har sådana. Kekkei Genkai är å andra sidan alltid antingen förmågan att kombinera två element eller ett specialorgan. För chakrafusioner är det permanent, men de speciella organen kan ibland transplanteras, särskilt ögonen, för att ge andra användare liknande befogenheter, men ofta till en högre kostnad. Det är dock inte lärbart.
  • @RFKomos Betyder det att alla med Sharingan kan använda Izanagi / Izanami andra Sharingan-tekniker. Sharingan tillåter dem att förutsäga sina motståndares drag och kasta grundläggande genjutsus. Andra tekniker måste läras ut eller upptäckas.
  • @Ryan överens. Men jag talar inte bara om Kekkei Genkai. Jag säger att det finns några jutsu som bara kan läras ut om användaren har det specifika organet. Istället för Gentle Fist, ta Kakashis Chidori. Han skapade som en ungdom, men det blev först när han fick Sharingan. Sasuke tog det längre. Om en Uchiha hade upptäckt Chidori och sedan skickat den längs sin generation kan det ha varit en Hiden Jutsu.

Dold ninjutsu är justsu som är reserverad för en enda klan eller ett enda land. Det är hemliga justsu lär från generation till generation. Det är därför det kallas dold ninjutsu. Det kan läras ut för alla.