Anonim

Warframe - Chromatic Blade (OP Excalibur Augment?)

Först tänkte jag fråga var skiljeman kom från? Som var valdes de från? Men sedan jag tittade på animen lärde jag mig följande:

  1. Arbiters 2nd Law: Arbiters har inga känslor eftersom de är dummies!
  2. Decims uttalande till Chiyuki: Om människor stannar här för länge förvandlas de till dummies!

Dessa två saker får mig att tänka att skiljedomarna tidigare kan vara människor vända sig till dummies och sedan till Arbiters! Är det möjligt? Är det sant? Och om inte, hur är det då med Arbiters ursprung? Hur är de gjorda eller valda?

Enligt Wikias artikel om skiljedomare:

Deras existens är fortfarande ett mysterium. Nona har sagt att de inte är mänskliga, inte upplever känslor som människor gör och har aldrig levt eller dött. De får till och med att se ut som människor men skapas för det specifika syftet att bedöma människor.

Detta gör det uppenbart att skiljedomarna aldrig var människor och aldrig kommer att vara det.


Det enda undantaget från "känslan av känslor" är Decim.

 Decim expressing human emotion 

Emellertid verkar Decim vara ett undantag, eftersom Nona har implanterat mänskliga känslor i honom som, även om det i början ännu inte verkade dyka upp eller ännu inte tappades, verkar dyka upp med honom eftersom Chiyuki kritiserar honom för att ha dragit mörker av mänskligt hjärtan och fällande dom och säger att det inte är rätt för dem att göra det eftersom människor är enklare än skiljeman tror.


Enkelt uttryckt är ursprunget till skiljeman okänd. Eftersom de sägs vara "skapade" kan vi bara anta att vissa metoder / teknik används för att skapa dem, eller kanske Oculus har viss kraft att skapa dem:

Oculus är skaparen av skiljeförfarandet. Han observerar alla våningar och är i en högre position än Nona. Han är den andra i raden till Guds position.

Obs: Detta är bara min spekulation. Det nämns inte i Death Parade eller Death Billiards (Movie), så vi kan aldrig riktigt veta var de kommer ifrån.