Anonim

“The Happiness Manifesto” av Julien Blanc (How To Let Go & How To Be Happy All Time)

Detta innehåller spoilers för en annan, vilket är något nytt (anime är från 2012).

En annan är en anime-serie om ett förbannat klassrum. Studenterna (och lärarna) har utformat en motåtgärd för att undvika att förbannelsen utlöses varje år, vilket består i att helt ignorera en elev (behandla dem som obefintliga). Genom att göra detta minskar antalet elever i klassrummet tekniskt med en, vilket kompenserar för den extra döda eleven som blandades i klassen.

Misaki är den utvalda studenten som ignoreras av klassrummet i år. Efter en trassel ignoreras Sakakibara också.

Men om jag inte tar fel under tentamen, båda studenterna (Misaki och Sakakibara) har examensarbete. Varför? Ger dem inte examensarbete ganska mycket erkänna att de finns? Bryter inte det hela motåtgärden? (ur klassrumets synvinkel)

Redigera

För att klargöra: motåtgärderna involverar personer som är direkt relaterade till klassen. Det betyder elever som tillhör detta klassrum och lärare som undervisar den här klassen. Externa elever och lärare från andra klassrum är inte inblandade i förbannelsen, så de kan interagera med elever som inte finns exakt.

Bibliotekarien och studenter från konstklubben etc har inga problem med att interagera med studenter som inte finns.

De externa studenterna / lärarna är dock inte särskilt medvetna om förbannelsen. Det förbannade klassrummet försöker att inte prata om det med andra.

9
  • ... förmodligen lärare ignorerar dem inte. Jag menar, mobbning är en sak, men det skulle ställas många fler frågor om någon inte hade en post i skolan, aldrig tog hem ett rapportkort osv. Och ignoreras de bara i själva klassrummet, eller helt (utanför skolan)?
  • @ Clockwork-Muse: Motåtgärderna involverar alla som är direkt involverade i klassrummet (både elever och lärare måste ignorera barnen). Människor från andra klassrum (studenter och lärare) kanske interagerar med dem helt bra. De icke-existerande studenterna har också poster i listan, men de har en röd linje som passerar sina bidrag, något som tyder på att de inte längre tillhör kursen.
  • Jag tvivlar på att det finns ett svar på denna fråga. Du kan kalla det för ett tomthål antar jag, men jag tycker det är osannolikt att det finns någon officiell anledning / förklaring till en sådan tillsyn.
  • @ Vogel612: Klassresan var efter att alla gav upp att ignorera dem, tror jag (för att de insåg att dödsfallet fortsatte ändå, så de bestämde sig för att göra en klassresa till helgedomen och be där). Om förbannelsen bara är relaterad till studenternas handlingar, varför skulle professorn stryka över Sakakibaras inträde i listan?
  • Jag tror att jag kan svara men eftersom jag inte har hittat det och inte kommer ihåg det bra, kan du berätta för mig i vilket avsnitt examensarbetet du nämnde inträffade?

Det här är bara en gissning, men bara för att de har examensarbeten betyder det inte att de relaterade personerna gav dem det, och det betyder inte heller att det kommer att plockas upp av personer i klassen.

Det jag håller på med är att någon annan lärare förmodligen hanterar läroplanen för den ignorerade eleven.

Därför var framgångsgraden för denna motåtgärd endast 50%. "Ibland fungerade det och ibland misslyckades det helt. Ibland fanns det uppenbara skäl och ibland var orsakerna helt okända." Dessa liknande linjer talades av chibiki. Även om de ignorerade det obefintliga, erkändes de på något sätt på några ögonblick.

Det finns en mycket möjlig förklaring till hur den ignorerade eleven skaffa sig deras examensarbete. Lärarna kunde bara skriva ut fem eller så reservprov "om de skulle gå vilse". Att ge ut det till den ignorerade eleven kunde undvikas genom att bara lämna reservdelarna på lärarens skrivbord och låta den ignorerade eleven få det själv. På samma sätt kan läraren be om att de samlade papperna läggs på sitt skrivbord och den ignorerade eleven lägger bara papperet på samma bunt innan läraren tar bort dem.

Den största svårigheten kvarstår hur läraren kan märke hela provet utan att ignorera den ignorerade eleven. Men kanske kan detta förklaras genom att anta att läraren bara markerar dem en efter en och inte räknar antalet papper de markerade. Så de markerar av misstag en examen för mycket omedvetet.Eller markering görs av andra lärare som inte är direkt kopplade till klassen. Det senare kan misslyckas om det inte är ett vanligt begrepp, för det skulle inkludera den andra läraren som inser att det finns ett främmande ark där inne. Om de inte vet faktisk antal elever i 3-3.