Anonim

10 kändisar som allvarligt inte åldras

Jag har sett många drak boll serier som drak boll, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT. En sak förblir densamma är att Saiyans aldrig ser åldrade ut. Det sista avsnittet av Dragon Ball GT visar Panorera som mormor, men Goku såg ung ut som han var i Dragon Ball Z. Varför åldras inte Saiyans?

2
  • Vad menar du? De åldras tydligt. Goku är det bästa exemplet av dem alla. Goku var en liten spruta i början av DB, sedan efter sin träning vid Kamis utkik var han en lång spruta och sedan i början av DBZ åldras han längre som en riktig farsliknande figur.
  • Om det sista avsnittet av Dragon Ball GT: anime.stackexchange.com/questions/19816/… Det verkar som om ditt antagande är felaktigt?

Så vitt jag vet åldras de bara mycket långsamt i vuxenlivet. Jag antar att detta är en genetisk egenskap för att nå längre fysiska krav. De är utformade för att vara kämpar, och livslängden på livslängden är bara praktisk. Vegeta bekräftade detta mot slutet av DBZ: "Så de kan slåss längre".

Från en snabb Google-sökning:

Enligt Daizenshuu är Saiyans livslängd ungefär densamma som en genomsnittlig människa (70 till 90 år, med undantag, naturligtvis), men håller sig i sin topp längre. Till skillnad från människor förblir Saiyans i sin ungdom och blir mycket längre. Som förklarats av Vegeta nära slutet av Dragon Ball Z, blir de unga längre eftersom de lever för och är byggda för strid

Från Saiyan-artikel på Dragon Ball wiki. (Besök länken för fler exempel och en mer definitiv förklaring).

Något annat att tänka på: de stannar kvar i sin bästa tid för att de är fulla Saiyans, medan Pan bara är kvarts Saiyan.

1
  • Bra förklaring @shaggy :)

Jag måste bara lägga till något annat: Goku krympt tillbaka till att vara ett litet barn under DB GT, eller hur? Och om jag minns rätt fick han aldrig chansen att växa tillbaka direkt utan växte upp naturligt.
Kan lägga till varför han såg ut som han var i DBZ när Pan hittade honom.