Anonim

Kommer Europeiska unionen att falla sönder?

Började titta på Yu Yu Hakusho på blu ray nu, ungefär tio år efter att jag först såg det som barn. Undrar vad som händer med Yusukes olika kraftutrustning. Jag minns att i de första avsnitten behöver han någon form av ring / band som hjälper till att ladda upp och fokusera sin andesergi för spritpistol ... då går det bara bort, åtminstone under säsong 1. Har han dem fortfarande?

De är fortfarande kvar. Botan nämner både Communication Mirror och Demon Compass under Chapter Black Saga.

Enheterna börjar tappa sin användbarhet när serien förvandlas till en stridsserie. Att kunna spåra en demon eller få röntgenvision är inte särskilt användbart i en kamp mot Toguro eller Sensui. När det gäller ringen gör det uppenbarligen Yusuke svårt utmattad efter att han använt den; Jag minns att han gick ut efter att han använt den mot Gouki och behövde hämtas och tas med hem av Boutan. Han behövde det tidigt när hans egen andenergi var ganska svag, men senare, efter att han tränat med Genkai och börjat få makten, blir ringens avvägningar mer en skuld än en fördel. Förmodligen har han det fortfarande, men han använder det bara inte eftersom det inte hjälper.

2
  • Jag skulle tro att om ringen multiplicerar hans attackstyrka, skulle det alltid vara användbart oavsett utmattningsfaktorn. Jag antar att jag måste avsluta serien för att ta reda på det.
  • @ V1GG3N Jag är ganska säker på att han aldrig använder den igen. Det var bara en universums teori om varför. Hans senare slagsmål tenderar att dras ut och motståndarna är smartare, starkare och snabbare än Gouki, så det är en stor risk för honom att passera om han missar eller om hans enda explosion fortfarande inte är tillräckligt stark. Ut ur universum glömde författaren förmodligen bara det eller hade inte lust att använda det.