Anonim

Touhou 11 Phantasm Stage - Underjordiskt hat - Ingen kommentar-

Det finns en ovanlig scen i öppningen av "The Memories of Phantasm", där vi ser Kirisame Marisa med någon form av mät- eller detekteringsanordning på ryggen. Har den en referens i någon Touhou-anime, manga eller roman?

Det hänvisar antagligen till ett Touhou-spel som senare kommer att anpassas till en anime i serien.

Många öppningar för "Memories of Phantasm" innehåller scener från senare avsnitt. Till exempel har öppningen av det första avsnittet scener som senare uppträdde i de kommande tre episoderna.

Den här scenen:

Var i avsnitt 2.

I de 5 öppningarna hittills finns det massor av förhandsvisningar av vad som verkar vara referenser till andra Touhou-spel: till exempel Subterranean Animism och Imperishable Night.

Scenen med Marisa med en mätutformning på ryggen är nästan säkert en annan referens underjordisk animism till som de tre karaktärerna visas - Nitori, Patchouli och Alice - är Marisas partner i spelet. Det är också underjordiskt som är där Subterranean Animism är inställd.

Vidare i spelet får huvudpersonerna en enhet som Yukari gjorde:

Men andra blev oroliga och ville att de skulle gå ner i underjorden med en anordning som Yukari Yakumo gjorde så att de kunde prata till och med under jorden.

3
  • 1 Ytterligare anmärkning: Dessa 3 karaktärer är Marisa-partner i spelet också, så det hänvisar verkligen till Subterranean Animism, även om de inte borde vara på underground faktiskt.
  • Jag redigerade den. Det är okej?
  • Japp, inga problem :)