Anonim

Dragon Ball Super avsnitt 111-114 Spoilers- \ "Master Vegeta \"

I Dragon Ball Super avsnitt 100,

Goku attackerade Kale Super Saiyan grönt "berserker" -läge med en Kamehameha i Super Saiyan-blått.

Använde Goku sin fulla kraft när han gjorde det? Om så är fallet, betyder detta att ...

Super Saiyan grön "berserker" är mer kraftfull än Super Saiyan blå?

Goku säger när han går SSJB att han kommer att använda "lite mer kraft" (när jag återvänder hem ikväll får jag tidstämpeln).

Min åsikt från den här kommentaren är att han inte gick ut.

De enda gångerna han har gått helt ut använder han också Kaioken i sin SSJB-form. Tills vi ser honom göra det skulle jag föreslå att han håller tillbaka makten.

Redigera: Han säger faktiskt "Släpp ut mer kraft" vid 17:38 i avsnitt 100. Detta är fortfarande användbart eftersom "mer" är mindre än "mest" eller "allt".

När det gäller din andra fråga skulle jag säga att denna LSSJ (som namnet på den med Broly, som detta är en hyllning till) transformation, ännu inte kan påstås vara starkare än SSJB. Ja, Kale gick rakt igenom en SSJB Kamehameha, men hon togs helt ut av Jiren från Universe 11 - visserligen var hon inte beredd på den träffen, men det såg inte ut som Jiren försökte heller. När vi väl har sett hur Goku kämpar med allvarliga priser mot Jiren som kämpar på allvar, kan vi få en uppfattning om hur LSSJ och SSJB samlas.

4
  • ja det är viktigt att komma ihåg, jag visste inte om den detalj, tack!
  • btw, jag menade att gå ut i blått, inte räkna med kaioken. Vi vet att han kan ge mer med kaioken
  • Striden mellan grönkålen och Goku liknade mycket striden mellan Goku och Broly
  • @IchigoKurosaki Jag håller med och tror inte att detta var ett misstag. Om du går tillbaka till den första filmen ser du att de fångar alla de bästa delarna: "no-selling" a Kamehameha; dra Goku i ansiktet genom spillrorna; Vegeta hävdar att det är den sanna formen av Saiyans; "färgskiftet" när du laddar upp den gröna energin. Mer också, men jag måste gå tillbaka till Broly-filmen för att komma ihåg dem. Som en hyllning till Broly älskade jag det.

Jag tror inte det. Kom ihåg att det är en kunglig strid så han måste spara sin makt under lång tid och du kan inte döda någon. Så Kamehameha som lanserades vid Kale var inte avsedd att döda, förmodligen trycka henne tillbaka men det fungerade inte ...

2
  • Så nej jag tror inte SSB Kale är starkare än SSB Goku, men under dessa omständigheter än ja för att grönkål har ingen kontroll över sina krafter som weall som anges av piccolo
  • Det är mycket giltiga poäng, men han gjorde det inte till en enda skrapa!