Anonim

MattyBRaps - Borta

Frågan är lätt: Vid vilken ålder är människor när de återupplivas med Edo-Tensei? Är de exakt i samma ålder som de dog? Eller kan användaren av Edo-Tensei bestämma, hur gammal ninjorna är?

Enligt Naruto Wiki-sidan på Edo Tensei, när man kallar

de reinkarnerade tycks behålla permanenta kroppsskador och fysiska begränsningar de fick under sin livstid.1

Jag tror att detta betyder att de normalt skulle återuppväcka med den ålder de hade vid sin dödstid, liksom fysiska förhållanden.

Men som vi vet, och sidan beskriver i förbättringsdelen, (offert följer, som på webbplatsen)

Kabuto kan också modifiera sina kallade krigare, som han gjorde med Madara Uchiha. Medan tekniken vanligtvis reinkarnerar de avlidna i det exakta tillstånd de var i vid tidpunkten för deras död, noterade Kabuto att han förde Madara tillbaka i ett tillstånd som var "bortom hans bästa"2 och reinkarnerades mycket yngre än när han dog en gammal man såväl som att han gav honom de förmågor han förvärvat i sin ålderdom.

Så i princip tror jag att användaren kan göra Jutsu perfekt för att uppnå de resultat han vill ha, förutsatt att han har tillräcklig skicklighet och kunskap om Jutsu för att göra det.

Eller kanske bara Kabuto kan göra det så.


1 Den här informationen anges i Wiki, men jag minns inte om det hänvisades i något mangakapitel, så kom ihåg det.
2 Naruto kapitel 560, sidan 3.

1
  • 1 Enligt Naruto kapitel 565, sida 1 och förbättringsdelen, visar det att Tobi också kan ändra det, men detta kanske inte ligger på samma nivå med Kabuto.

Normalt återupplivades de när de var döda. Men kallaren kan ändra den här delen. Som finns på denna webbplats:

Kabuto kan också modifiera sina kallade krigare, som han gjorde med Madara Uchiha. Medan tekniken vanligtvis reinkarnerar de avlidna i det exakta tillstånd de var i vid tiden för deras död, noterade Kabuto att han tog tillbaka Madara i ett tillstånd som var "bortom hans bästa" och var reinkarnerat mycket yngre än när han dog en gammal man liksom att införa honom med förmågor som han förvärvat i sin ålderdom.

2
  • Attans. Det är andra gången jag skriver ett svar och någon lägger upp det jag tänkte skriva medan jag skriver det.
  • @JNat Kanske är du inte tillräckligt snabb;)

Så vitt jag vet har det inte förekommit fall att de återupplivade var yngre eller äldre. De är precis i samma ålder som de var vid dödsögonblicket.

Till exempel;

när Asuma (se här) återupplivas av Kabuto, ser han ut exakt samma som när han dog. Det kan till och med vara att de fortfarande bär samma kläder, men jag har inte kollat ​​på varje återupplivad.

1
  • Madara återupplivades yngre