Anonim

ANVÄNDNINGSBASERAD DIETSTRANSFORMATION | Q + A | Viktminskning och hälsoresa

I My Hero Academia är Nomu otroligt starka varelser som har flera särdrag. Till och med en enda av dem visar sig vara ett stort hot. Nomu eller inte, hjärnan hos någon varelse är mycket svag och man kan dö om den inte har någon form av skydd (vanligtvis skalle). Nomu verkar ha hjärnor utan någon form av skydd. De är tydligt utsatta och synliga för alla i närheten. Med tanke på att Nomu är starka varelser och lagen inte begränsar att döda dem (eftersom Endeavour dödade många av dem vid Hosu-incidenten och även den avancerade), varför attackerar inte prohjältar Nomus hjärnor ? (Jag vet att det ser grovt ut och alla grejer, men det förändrar inte faktum).

4
  • Kanske försökte de attackera men Nomus försvarade sig.
  • Endeavour förbränner huvudet på en. Jag tror att det mestadels beror på en kombination av tre saker (1) det är en show för tonåringar eller omkring, du kan inte visa för mycket brutalitet; (2) de flesta hjältar anstränger sig för att upprätthålla en bra allmän image som är välsmakande för både vuxna och barn (för vissa som verkar vara deras enda mål), och blodiga, dödliga attacker slags arbete mot det. Endeavour är en av få som inte bryr sig så mycket; och (3) hjältar är en reglerad del av rättsväsendet, och mord före rättegången hotar rättvisan och samhällets tuffa acceptans av konstigheter.
  • Men det är bara min spekulation. Jag vet inte om det finns något specifikt vi kan citera från mangan eller anime som skulle gynna en eller flera (eller någon) av dem.
  • Sujal Motagi Det finns hjältar som specialiserar sig på noggrannhet som en lärare i UA. De kan skjuta på avstånd när han Nomu är oskyddad och om det träffar hjärnan är de klara för, eller hur?

Först och främst är det inte alla Nomu som har sina så kallade hjärnor utsatta. Deras beskrivning antyder att de är "tanklösa" soldater som behöver specifika order för att fungera. Endast de högklassiga har förmågan att tänka själv. På samma anteckning kan du undra varför de inte riktar sig mot Nomu.

Å ena sidan, med tanke på att de alla har muskelförstoring och andra fysiska besynner, skulle man kunna förklara att den synliga "hjärnvävnaden" bara är ett skyddande skikt för hjärnan själv. Å andra sidan kan det vara så att Nomu är medvetna om detta "fel" och att man inte lätt kan rikta sig mot det området, eftersom det är direktattack eller avståndsattack. De flesta slagsmål i manga / anime kretsar inte kring karaktärerna som riktar sig mot kroppens svaga fläckar, vilket betyder att även i BnHA går hjältarna inte på huvudet när de kämpar mot någon annan skurk för att ge dem en hjärnskakning eller något så är striderna en uppvisning av förmågor och kraft.

Och slutligen är min åsikt att det bara är ett designdrag som Horikoshi - författaren - gillade och införlivade i skapandet av Nomu.

0

Sträva efter ett eldspjut eller något vid den flygande Nomus "hjärna". Nomu har emellertid regenereringsegenskapen och "hjärnan" skulle antagligen regenereras.