Anonim

Alestorm Bar ünd Imbiss (Lyrics in Description)

Det finns en manga jag minns att jag läste och gillade, men jag kommer inte ihåg namnet! Det handlar om en tjej som tar över ett hus som någon form av hyresvärd och pojken börjar gilla henne direkt. Det finns också en tjej som klär sig som en prostituerad i huset. De håller alla en fest i den här pojkens rum för att fira flickan som är hyresvärden, men han blir arg för att han studerar. Det finns också en ecchi-scen där hyresvärden reparerar badrummet och han kommer in och ja, så vidare ... vet någon namnet på denna manga?

2
  • Låter lite som den här: Kanojo no Kagi wo Akeru Houhou
  • Jag håller med @nhahtdh

Låter som Maison Ikkoku:

Berättelsen äger rum i Maison Ikkoku, ett slitet och åldrande pensionat där Godai Yuusaku, en 20-årig college-sökande, bor.Även om han är ärlig och godmodig är han svag och ofta utnyttjad av de otrevliga och elakiga hyresgästerna som bor hos honom. När han ska flytta bort stoppas han vid dörren av den unga och vackra Otonashi Kyouko, som meddelar att hon kommer att ta över som hyresvärd. Godai blir omedelbart kär i henne och bestämmer sig för att stanna.

Jag personligen läste aldrig mangan, men i anime håller invånarna alltid fester i Godais rum, speciellt när han försöker studera.

Mer information:

  • Wikipedia
  • ANN
  • Wikia