Anonim

Tokyo Ghoul PÅ 5 MINUTER

I Tokyo Ghoul: Rot A, Yoshimura den gamla ledaren för Antiteiku besegrades. Efter det "åt" hans dotter, efter att ha slåss med Arima, honom. Normalt skulle ghouls äta någon för att få energi, men i det här fallet flydde hon bara.

Jag tror inte att det var sista gången för henne att slåss för jag tror att vi kommer att träffa henne igen under den tredje säsongen.

Är Yoshimura fortfarande vid slutet av Tokyo Ghoul: Rot A?

0

För det första finns en scen efter krediter där vi ser One eyed Owl spotta Yoshimura ut och sedan släppa sin kajuka kagune för den stora avslöjandet att hon var hans dotter som påpekades i frågan.

Efter det ser vi honom inte igen i Root A. Säsong 3 fortsätter historien några år senare och följer noga mangas övergripande historia. Vi får reda på vad som hände med honom, som helt enkelt var att han blev en ny Kagune-gård som Rize var. Detta visas bäst av en ny Ghoul introducerad i RE :, med namnet Owl också för att ha Yoshimuras Kagune. För de som inte har sett säsong 3, spoilers, men den här nya Uggans sanna identitet doldes aldrig och det är det

Seidou Takizawa, sidekaraktären som Noro ätit i slutet av säsong 2, och Akiras vän och klasskamrat.

Några andra fick också hans Kagune också, och vi ser en av dem som flydde men inte är namngiven och gömd i säsong 3. Kodnamn Floppy av CCG och en kannibal ghoul-mördare, även om de flesta redan vet eller har en bra gissa vem det är.

Yoshimura ses dock aldrig under säsong 3. När det gäller hans öde i den nu avslutade mangan och spoilers för säsong 4 när / om den kommer ut,

han ses aldrig mer. Det finns en bild av honom upphängd i vätska i en av de mänskliga storlekskärl som vanligtvis används för experiment, men han är i bästa fall medvetslös, möjligen död kring Rose-förintelsen som säsong 3 slutade med. Verkligen aldrig sett eller ens nämnd igen efter det och antas död.