Anonim

16-åringen säger adjö till familjen före hjärnkirurgi - hjärtskärande ögonblick | 24 timmar i A&E

Jag har hittat den här ganska söta bilden på webben och jag är nyfiken på varför flickan förvandlades till ett barn och vad som händer härnäst. Jag har provat en omvänd bildsökning, men det gav inga tillfredsställande resultat. Känner någon här igen den här bilden? Kan du snälla berätta var det kommer ifrån?

13
  • Wow, jag förväntade mig inte ett så snabbt svar! Tack, jag ska försöka hitta vad jag kan med dem. ^^
  • Om du hittar svaret, glöm inte att lägga upp det här också.
  • Självklart gör jag det! ^^ Jag har ingen tur hittills, men ... Någon som har tips om hur man gör sökningar mer effektivt? Jag letar efter själva orden på Google, men jag kan inte låta bli att tro att det finns ett bättre sätt ...
  • myanimelist.net/character.php?q=%E4%BA%8C%E9%9A%8E%E5%A0%82 se om någon av dessa matchar

Sidorna som visas i frågan kommer från novellen Hjärta ingen Kusuri i shoujo mangasamlingen Majo ingen lektion förbi Natsumi Matsumoto.

Tvåsidiga spridningen av Hjärta ingen Kusuri ett skott:

Och kinesisk omslag av Majo ingen lektion:

Sammanfattning:

Majo no Lesson är en samling shoujo-noveller inklusive titeln kort om en tjej som alltid retas av pojken hon tycker om att ha långt svart hår som en häxa. Hon är faktiskt en häxa och hennes hår håller sin kraft, men hon skär det nästan när hon oavsiktligt förseglar pojkens röst.


Om du undrar hur jag hittade mangan delade jag upp bilden i din fråga i två, då gjorde jag en omvänd bildsökning som ledde mig till den här sidan. Jag gjorde en bildsökning igen med försättsbladet. Voila!

1
  • 1 Fantastiskt, tack så mycket! Det ser intressant och söt ut, jag ska kolla in den! ^^