Anonim

Hunter X Hunter Chapter 377 Schema Manga Review !!! Spindlar återvänder !!!

Hisoka antydde att Gon är hans skatt och också hans byte, men det kan inte vara båda, eller hur? För i slutändan ville han inte att Gon skulle dö oavsett vad.

Så det är konstigt att han inte ville att Gon skulle dö utan också gjorde honom till sitt byte för att slåss till döden. Är det sexuellt för Hisoka eller vad? Jag minns fortfarande "Schwing" -saken.

2
  • potentiell motståndare men inte mogen ännu?
  • Så han är redo att döda Gon efter att han har rippat? ó_ò Det är väldigt svårt att tro ... så jag tror inte det

Hisoka är en psyko som bara söker efter starka motståndare att slåss.

Han såg en riktig potential i Gon sedan de träffades (Killua också, Leorio och Kurapika också) och vill bara att han inte ska dö förrän han blir ett monster värt att konfrontera.

Och ja, för psykos är nöjet de hittar i deras ... "aktiviteter" orgasmliknande.

Kom bara ihåg vad Hisoka var tvungen att göra bara för att "slåss" med Kuroro, han gillar att ta sig tid men samtidigt när han kämpade mot Gon kunde han knappast hindra sig från att döda honom ^^

Så vi kan inte säga att han är en rival, han är bara en ny "leksak" för Hisoka, men en speciell eftersom han verkligen har potential att bli ett monster.

4
  • Niice Ó.Ò ... lol xD men jag tror inte att Gon någonsin kommer att bli ett "Monster", jag menar han är oskyldig och snäll ..
  • & jag tror inte att Hisoka ville döda honom, jag tror att han bara var upphetsad och imponerad av honom på ett sjukt sätt .. (upphetsad på ett pedo sätt lol) & ville kämpa mot honom för att leka med honom för självglädje, tror jag att döda honom är långt borta & kommer inte att hända, men kanske slåss honom mycket utan att döda honom ..? idk ...
  • 1 När jag säger monster menar jag maktmässigt. Såg du alla avsnitt / skanningar? Du kanske saknar lite information och jag vill inte förstöra :)
  • aha .. & ja på något sätt alla .. lol, jag tittade på den gamla versionen (1999) & några av de nya (slutet för att jag inte gillade vad de gjorde om myrorna osv. hemskt & de förstörde det) ändå .. jag tittade på filmer också, Hunter X Hunter Phantom Rouge Movie & Hunter X Hunter Movie The Last Mission så jag tittade på allt som är viktigt, jag tittar på (2011) tills myrorna dyker upp och sedan slutar lol

Varken en rival eller en leksak. Jag tror Hisoka har blandade känslor. Hans uttalade mål är att låta Gon "mogna" (uppnå sin fulla potential) och sedan besegra honom, kropp och själ. Ändå har han också hög respekt för Gon och kommer att skydda honom, åtminstone fram till den "skörden". Vi ser till och med honom som en allierad under bågarna i Yorknew City och Greed Island.

Att vara psyko är komplicerat. På ett mycket skevt sätt kan Hisoka till och med älska Gon (förutom en eventuell sexuell attraktion). Men det är inte en kärlek som sannolikt kommer att sluta bra.

Hisoka är en galning, beroende av nöje som härrör från att bekämpa starka motståndare och döda dem. Nöjet avbildas ofta i anime och manga som liknar en sexuell orgasm. Han gör till och med stönande ljud. LOL. Denna glädjesökande är en oändlig stege. Nästa måste vara större än den föregående. Han ser Gon som den som kan ge honom denna tillfredsställelse när rätt tid kommer. Att döda Gon nu skulle vara ett enormt slöseri. Gon är hans pojkeleksak.