Anonim

Law vs Doflamingo - JUS MUGEN

I En bit, Lag kan lätt byta två människors själ, men han använde den inte när han kämpade med Doflamingo. Låt oss säga att om han bytte Nami och Doflamingos själ, skulle det vara så lätt för honom att besegra honom på det sättet.

Varför bytte inte lag Doflamingos själ för att göra kampen lättare?

2
  • Ser ut som att "byta själ" -förmågan bara kan göras inuti RUMMET? Vilket betyder In Law vs Doflamingo, varför använde Law inte ROOM? bör relateras eller till och med möjligen en kopia.
  • Länken visar bara skivad del och för shambles behöver han inte slå egentligen, från vad jag kommer ihåg när han använde den på stråhattar bytte han dem stående på ett ställe och bara med sina två fingrar.

I kapitel 690 i mangan står Law inför Vergo, samtidigt som han pratar med Doflamingo. När Vergo visar upp hela sin beväpning Haki, säger Doflamingo till lagen att "Även dina avskiljande krafter kan inte göra något för hans Haki styrka!"

Detta innebär starkt att Armament Haki kan erbjuda en viss nivå av motstånd mot effekterna av vissa Devil Fruit-krafter, eftersom Law är en av dem. Det är rimligt att anta att Doflamingos skicklighet med Haki är bättre än Law, därför hade han ökat motstånd mot Laws krafter, såsom själsväxlingsförmågan.

1
  • Man ja du är korrekt, uppenbarligen Haki - varför tänkte jag inte på det.

Låt oss säga att han byter Nami och Doffy. Vem ska de döda då doffys själ eller hans kropp?

Skulle inte doffy bara döda nami? Som om du har sett i Punk Hazard. Människor som har kropps / själs byte tenderar att få full kontroll över andra personers kropp. Kom ihåg Sanji vidröra namis grejer. Det är bara en självmordsidé för att vara ärlig. Eftersom Doffys personlighet är nästa nivå. Han skulle inte tveka innan han dödade någon.
Plus att Luffy alltid vill ha en rättvis kamp. Definitivt inte hans stil skulle han aldrig hålla med om.

1
  • Om mingo dödade nami hans medvetenhet lämnar jorden, så hecant död nami och då blir han svag de kan bara använda havssten för att binda mingo och byta om dem. Jag menar luffy vill ha rättvis kamp men han kan inte hindra lag från att göra det.