Anonim

'BLESSED ARE THE TEAMAKERS' - office te rap

Varför är animeversionen av Pikachu så mycket starkare än spelversionen av Pikachu? Det är en besvikelse när du försöker simulera anime i spelet genom att konstruera ditt lag som Ash gör sitt.

2
  • 5 Jag kan tydligt komma ihåg att samma Pikachu tappade till en nivå 5 (start) Snivy.
  • Sann. Men det skulle betyda att denna fråga också skulle gälla den Snivy.

Det var förmodligen för att Ash & Pikachu i anime är huvudpersonerna i historien. Så det är bara naturligt att ha Pikachu mycket stark för att besegra antagonisterna. I spelet är det dock upp till spelarens strategi för hur man kan göra Pikachu starkare. Dessutom kan spelaren i spelet välja vilken annan Pokémon som helst för att träna för att vara starkare än Pikachu.

I de första avsnitten var Pikachu inte det det där stark. Den första kampen mot Rocko var ingen bra kamp, ​​eftersom Pikachu svimmade snabbt. Problemet är att striderna i anime ofta har några faktorer som inte täcks av spelen, som spinklerna på den första arenan (du vet, vatten och elektricitet. Men Ash vann aldrig den kampen: D).

Sammantaget är anime-Pikachu inte särskilt stark. Det är mer som att fienderna inte är särskilt bra (vem är hans fiender? Team Rocket? Ha.). Ash vann heller aldrig någon av konferenserna (? Varför måste de ha olika namn? D :).

Den främsta anledningen till varför anime-Pikachu kan vara lite starkare är att det måste vara åtminstone på nivå 100 nu, efter fem regioner (plus apelsinöarna).

2
  • Men vi har sett Pikachu ta hits från utvecklad och legendarisk pokemon och står fortfarande. I spelet skulle det inte vara möjligt.
  • 2 @iOraelosi: Det skulle det. Visst, en nivå 5 Pikachu kan inte stå emot en Lv. 70 Moltres, men på lika nivå kommer det åtminstone inte att dö för snabbt. Legendariska pokémoner är inte så starka som de verkar, för det mesta.