Anonim

Varför The Last of Us 2 bara inte fungerar

Om Gedo Mazo är den tömda kroppen av tio-svansarna, varför ser inte någon av dess former ut så?

Jag har en teori om varför den inte har svansar, kanske för att dess chakra delades upp i Tailed Beasts och därmed förlorade sina svansar. Men det förklarar fortfarande inte varför ingen av formerna ser ut så här med tanke på att Gedo Mazo är som kroppen såg ut när Hagoromo tsutsuki, Sage of the Six Paths, förseglade sin tomma kropp inne i månen med Chibaku Tensei ( Planetary Devastation).

Några idéer till varför detta kan vara?

3
  • Vänligen ta inte med spoilervarningar i titeln. Använd spoiler markdown i kroppen >! om du är orolig för spoilers.
  • Ledsen hur gör jag det
  • I frågan eller svarstypen: >! Write your content here de Write your content here del kommer att döljas om inte någon rullar över det området.

Gedo Mazo är bara en mottagare. Kroppen av tio svansar är på månen, Rikudou skickade sin kropp dit.

Jag tror att Madara och Obito planerar att ta chakrat av Juubi i Gedo Mazo, mottagaren, och sätta tillbaka det i den verkliga kroppen av tio svansar.

8
  • kan du ge några länkar till mangakapitel och / eller externa webbplatser för att göra ditt svar mer omfattande. \
  • Jag tror att det är mer sannolikt än inte att skapa en shodai hokage. För det första är den gjord av trä och shodai kontrollerar mokuton.
  • Ännu viktigare är att gedo mazo sitter på en lotus som härrör från en klon av shodai hokage med flera armar. Om du känner till hinduisk mytologi, skulle du veta att Brahma generellt avbildas sittande på en lotus och att han är skaparguden. Brahma föddes emellertid ur lotus som härstammade från Vishnu och Vishnu är alltid avbildad med fyra armar.
  • Nu är gedo mazo källan från vilken den vita Zetsu skapades och den sitter på en lotus som kommer från shodais klon. Den shodai-klonen har flera armar. Lägg de två ihop så har du att gedo mazo är modellerad efter brahma, skapelsens gud medan shodai hokage är modellerad efter Vishnu, guden med flera armar. Emellertid, gedo mazo härstammar från shodai hokage. Det har inga svansar eftersom svansarna betyder och Juubi förlorade allt sitt chakra, så det är bara naturligt att det tappade svansarna. Hachibi tappade också svansar när Killer Bee kämpade mot Sasuke, de kan växa tillbaka om du har chakra.
  • Med Juubi förlorade den all sin makt och därmed alla svansar. Om du tittar på bilden av Juubi som står på lotus, kan du se att det försöker växa tillbaka svansarna, men med allt chakra som dras ut ur det av lotus för att växa Zetsu-armén, kan det inte.

Gedo-statyn har inga svansar eftersom den fungerar som ett "skal" eller fartyg för alla svansdjuren att reformera till sin ursprungliga enhet: de tio svansarna. Istället för svansar har gedo-statyn nio särdragslösa vita ögon som får elever för varje svansdjur som statyn omimilerar. Detta skulle vara vettigt eftersom det tio svansögat har 9 tomoe som skulle kunna symbolisera varje svansdjur assimilerat i sin basforms ögon.