Anonim

mina Fanfiction-karaktärer

Vi vet att när Kyuubi attackerade Konoha, förseglade den 4: e Hokagen hälften av Kyuubis chakra med hjälp av Dead Demon Consuming Seal och hälften inom Naruto.

När Orochimaru skivade magen på Dead Dead Consuming Seal "Reaper" / Shinigami (kapitel 618) befriades alla saker som var förseglade i den.

Så vad hände med hälften av Kyuubis chakra som förseglades? Varför kom det inte tillbaka?

3
  • Vad får dig att tro att det inte återvände? Mangan har inte gått tillbaka till Kyuubi och Naruto sedan Orochimaru gjorde det. Jag misstänker att vi kommer att få reda på det så snart bågen återvänder till dem.
  • @Odd Mangan har redan återvänt till dem, Minato anländer till slagfältet och allt (kapitel 630). Inga förändringar verka att ha hänt, men vi måste vänta lite längre för att ta reda på det.
  • @JNat - Visst, även om han bara anlände med de andra. Vi hade inte tid att ta reda på om något förändrades ...

Från och med nuvarande kapitel (630) är det fortfarande inte känt om Kyuubis chakra släpptes från Shinigamis mage. Det är möjligt att det är den gåva som Minato hänvisar till när kages och Sasukes grupp är på väg att gå till slagfältet.


Från kapitel 627, sidan 16

4
  • 1 när du nämner den gåvan från Minato till hans son Naruto, är det vettigt om det här är hälften av kyuubis chakra. Vi har bara spekulationer men jag tror att det här är det närmaste svaret.
  • 3 fantastiska spekulationer ..
  • 2 Kapitel 631 verkar motbevisa denna spekulation - jag skulle säga att den stora presenten är Sasuke.
  • 1 Det här svaret kan behöva uppdateras på grund av den senaste utvecklingen i handlingen.

Det senaste kapitlet (631) visar:

Minato täckte sig i Kyuubi-chakrat, på samma sätt som Naruto är när man använder det. Detta antyder att den halva han har förseglat i sig själv fortfarande finns där, i honom och att han har full användning av den.

0

Vi vet inte vad som hände med det. Det kan vara möjligt att det släpptes, och det kan också vara möjligt att det är förseglat i Minato (om du kommer ihåg, förseglade han det i sig själv innan han dog).

Jag antar att det inte kommer att gå obemärkt förbi, men jag antar att vi bara måste vänta och se.