Anonim

Vad är Bitcoin och Bitcoin Mining

Redan från början av ett stycke ser vi att luffy och hans besättning fortsätter att få en bounty-ökning varje gång något stort händer och detta lämnar mycket utrymme att fundera över; särskilt om hur dessa bounties tänks upp och överens om.

Jag förstår att pirater som anses vara farliga av marinisterna tilldelas bounties men min fråga är hur Bounty-systemet fungerar faktiskt i förhållande till media. Beror marinsoldaterna ganska mycket på information från tidningsmedia för att öka eller tilldela en bounty? (eller är tvärtom; att de bara använder tidningen och media för att få ut bountiesna). Baseras Bounty mer på popularitet i media?

Vad garanterar också en minskning / uttag av Bounty? Jag vet att det aldrig har hänt tekniskt men är det idealiskt möjligt?

Min sista fråga är hur en pirat med en bounty faktiskt kan skaffa en annan pirat för sin bounty. Finns det några begränsade begränsningar för att tilldela Bounties?

1
  • 5 Det skulle bara vara passande om denna fråga hade en fördel för xd

Du kan hitta mycket information på wikiasidan för Bounties. Jag föreslår att du läser igenom det för detaljer, men jag har citerat de viktiga bitarna från det nedan.

Tilldelningen av bounties:

Normalt utfärdas en bounty av en regerings tjänsteman eller av marinisterna. Tanken är att fresta andra att hjälpa till att fånga brottslingen så att de snabbt kan ställas inför rätta.

När det gäller värdet av bounty:

Storleken på en bounty bestäms som svar på den upplevda hotnivån för den brottsling i fråga. ju större hot mot världen, desto större blir bounty. I piratens ögon ses höga bounties vanligtvis som ett styrketecken. När allt kommer omkring betyder det att en rikedom har tilldelats att världsregeringen såväl som marinvården erkänner hotet från den person som den tilldelats.

Som du kan se blir detta ganska subjektivt och kan leda till felaktiga belöningar. Och vi har sett detta hända många gånger, där en initialt låg bounty senare ökades på grund av en korrekt bedömning av hotnivån. Ett tydligt exempel är Chopper, som fortfarande har ett lågt belopp på 100 eftersom hans monsterform anses vara en annan varelse helt.

Vi har också sett i Arlongs fall att han mutade de lokala marinsoldaterna för att undertrycka sin sanna hotnivå, och var relativt fri att göra piratkopieringar trots att han hade en aktiv bounty.

Man bör också komma ihåg världsregeringens inflytande på detta, för de skulle kunna tilldela en hög belöning helt enkelt på grund av hot mot dem snarare än mot civila. Så är fallet med Nico Robins första skott som barn och de åtgärder som vidtagits mot Ohara.

Min teori på förhållandet med media är att det går åt båda hållen. I de fall där marinsoldater var närvarande vid händelsen skulle deras vittnesmål användas för att bestämma den nya bounty. I andra fall kan de ta reda på händelserna senare via media och uppdatera sina bounties baserat på händelsens allvar. (Till exempel vad som händer i Wholecake Island-bågen). Det verkar dock inte finnas någon ordentlig bekräftelse av systemet.

Naturligtvis är det säkert att media används för att cirkulera bounties när de är inställda, eftersom vi har sett "News Coo" är källan till pirater som lär sig om nya bounties.

Vad garanterar en minskning av bounty?

Bounties, när de väl utfärdats, dras vanligtvis bara in när brottslingen fångas, dödas eller är känd för att ha dött på annat sätt. En förändring av livsstilen påverkar inte överflödet. En belöning kan pågå i över hundra år om brottslingen inte bevisas vara död.

Så det enda livskraftiga sättet för en levande pirat att få bort sin bounty verkar vara att bli en Shichibukai eller deras underling:

Bortsett från dödsfall eller fångst kan bounties dras tillbaka om brottslingen kan bevisa sig vara en tillgång för antingen marinvården eller världsregeringen. Detta är fallet med Shichibukai, som betraktas som allierade av världsregeringen och har sina bounties dras tillbaka; detta sträcker sig till alla brottslingar som tjänar som underordnade Shichibukai, såsom Caesar Clown.

En intressant punkt som wiki nämner är förekomsten av en domstol:

En bounty kan avlägsnas av en domstol, som Jango var under hans miniserie. Jangos fall fick ytterligare hjälp av Marine Fullbody: s grunder under ärendet. Detta gjorde det senare möjligt för honom att anlita sig till marinorna under ledning av Hina.

Ett sista fall där bounty inte minskas, men brottslingar inte fångas, är när de görs till slavar. Eftersom deras bounties är aktiva kan de fortfarande fångas när de befriats från slaveri.

Kan en pirat med bounty förvandla en annan pirat?

Vi har inte tillräckligt med incidenter angående detta för att generalisera, men det är självklart att normala pirater inte kan. Som nämnts tidigare betraktas Shichibukai som allierade med marinisterna, så de Maj tillåts trots att de är pirater.

Dessutom är det att sätta in pirater ett sätt att bevisa sig som en marinister. Vi har sett två fall av detta - Blackbeard och Trafalgar Law.

Blackbeard fångar och vänder på Ess för att bli en Shichibukai. Men han hade inte så mycket namn då, och det är oklart om han hade en rikedom.

Lag är å andra sidan ett bättre exempel. Han hade 200 000 000 bounty när han introducerades som en rookie på Sabaody (kapitel 498). Han blir sedan en Shichibukai under tidshoppet, och hans nya belöning avslöjas vara 440.000.000 (kapitel 659). Han uppnår status genom att leverera hundra piraters hjärtan till Marine HQ. Med tanke på hur bounties är "Dead or Alive", skulle jag säga att det räknas som att de vänder in dem. Efter händelserna i Dressarosa är han inte längre en Shichibukai och hans bounty ökas till 500.000.000 (kapitel 801), samtidigt som han gör honom eftertraktad av Marinesna igen.

Så jag skulle säga att den mest logiska förklaringen är att man måste ha allierad / neutral tillgång till marinisterna. Detta kan bero på att de redan är en Shichibukai, eller för att de förhandlar om att bli en, eller för att de har en bakdörr genom korrupta marina tjänstemän (som vad Arlong gjorde).

I slutet av dagen, om man har en aktiv, icke-fryst bounty, antyder reglerna att marinmän skulle fånga dem. Så det är osannolikt att pirater skulle lämna in andra pirater som en normal handling.

7
  • Men svartskäggen hade ingen skönhet när han vände in ett ess.
  • 1 Vi har väldigt lite information om Blackbeard's bounty. Han borde definitivt ha en nu, eftersom han är en Yonkou, men redan då var han redan en pirat. Förutsatt att han inte hade någon skönhet under sin tid med Whitebeard, borde han fortfarande ha fått en när han stal Yami Yami no Mi och skapat sitt eget besättning. Har du någon källa som kan bekräfta att han definitivt inte hade någon vinst på den tiden? Jag håller med, det kan vara möjligt, men jag har inte sett tillräckligt med bevis på något sätt.
  • Nej, jag känner inte till avsnittet eller kapitlet, men det sägs att han inte hade någon överflöd när han blev Shichibukai. Kanske någon vet vilket kapitel det är.
  • Jag ska försöka kolla in det då
  • 2 @ ochs.tobi Det var scenen där regeringen och några av Shichibukai beslutade en ny medlem för att ersätta krokodilen och Lafitte dök upp. Det konstaterades där att Blackbeard var okänd för alla där. Så hans överflöd var helt säkert obetydlig vid den tiden om inte obefintlig. Kan det vara scenen? Det verkar som om han inte hade någon rikedom, för han hade ingen verklig reputaiton förutom kanske som en Whitebeard noname lakei.