Anonim

Armin förvandlas till Colossal Titan || Attack on Titan säsong 4 avsnitt 7 Reaction Mashup

I avsnitt 5, omedelbart efter att Eren missat sitt skott till Colossal Titan och det återgår till mänsklig form, såg jag från flera vinklar men det fanns inga människor.

Men med tanke på vad vi vet senare kan man förvänta sig att se

Bertolt Hoover

men de syns inte på scenen. Hur kunde de fly undan innan Eren fästes på väggen och såg ner?

4
  • @ ton.yeung din blixt saknas: P
  • @Entei: det gör inte heller för mig. Kanske överfördes den av misstag som en bild?
  • Läs detta och det där vi kan dra slutsatsen att en erfaren titanväxlare kan växla snabbt mellan människa och titan agera som en normal människa, röra sig, springa och dölja

Som nämnts i @ mirroroftruths kommentar kan en erfaren Titan Shifter lätt växla mellan båda formerna snabbt, vilket betyder att det inte skulle vara svårt för Bertolt att snabbt fly från kroppen av sin kolossala Titan. Dessutom, om han redan hade utrustat 3D Maneuver Gear (som Annie gör i avsnitt 20/21 av anime, som nämns i den här frågan), skulle det inte ha varit ett problem att fly undan området snabbt. Med tanke på scenariot i avsnitt 5 är det mycket osannolikt att han gjorde inte det ha det här redskapet på sin person.

Glöm inte att Colossal Titan avger en intensiv mängd värme och ånga:

"Det släpper också hela tiden ångstrålar från kroppens yta ...

Och detta kan förstärkas som en defensiv mekanism, sett i attacken mot Wall Rose:

"... han har en kraftfull försvarsmekanism som innebär att han släpper ut stora mängder extremt het och ångtryck från kroppen. Ångan har tillräckligt med kraft för att avleda alla kablar som skjutits från 3DMG och bränna bort eller avstänga krigare från närområdet."

Båda utdrag tagna från Bertolt Hoover på SnK-wiki

Med försvinnandet av en sådan massiv kropp skulle mängden ånga som produceras skapa en mycket effektiv kombination av ett avstötningsmedel och en provisorisk rökskärm. Detta skulle ha varit gott för Bertolt att fly från scenen utan att ses.


Detta bekräftas på sidan 22 i kapitel 72 - i den nedre vänstra panelen finns en bild av Bertolt som flyr när han är nära en skadad vägg. Hans 3D-manöverutrustning är tydligt synlig och han ligger under ånga.

3
  • 1 i senaste kapitel 72 runt 22 23 finns svar, Bertolt flydde med 3D-redskap
  • Det är fortfarande inte möjligt. De enda sätten för honom att fly var att gå rakt ner, kämpa mot väggen eller att han förvandlades tillbaka till Titan Form. Vilka alla möjligheter inkluderar att han ses på ett eller annat sätt.
  • @mirroroftruth allt som är bra och bra .. men det förklarar inte hur titankroppen försvann på ett ögonblick .. ingen titanväxlare borde helt enkelt kunna få kroppen att försvinna på ett ögonblick, eller hur? eller har jag mina fakta fel?

I kapitel 96 i mangan

Det visas att Reiner klättrade upp väggen i sin titanform medan han tog med Bertholdt och Annie.