Anonim

International Forum on Women's Brain and Mental Health, Keynote av Khaliya

I Claymore manga, kapitel 45, The Witch's Maw, Part 5 (21), säger Clare att hon känt en aura av yoma lika stark och illavarslande som Riful bara en gång tidigare i sitt liv.

Men jag kommer inte ihåg henne var hon kanske kände den auren. Bland de väckta hon träffade i sitt liv som visades i manga är Priscilla den enda som har den aura som är kraftfull. Men vid den tiden var Clare fortfarande mänsklig så hon kände inte auren.

Eftersom det finns 3 fall där hon träffade den väckta (IIRC). Den ena är den manliga som väcktes, den andra är när hon möter nr 4 Ophelia, som själv dödades av Ophelia och den sista är den väckta Ophelia. Bland tre tror jag inte att någon har en så kraftfull aura som Riful.

Ett annat alternativ är att Clare inte talar om väckt utan om Claymore från nummer 1-5. Som nummer 3 Galatea var med Clare i denna kamp, ​​så hon är ur listan. Det kan inte vara nummer 1 Alicia och nummer 2 Beth eftersom de visas väldigt sent i manga. Som återstående är nummer 5 Rafael, hon har en enorm aura men de har aldrig träffat varandra. Och hon kände något när hon gick bort från Irene men inte säker på att det var Rafaels aura eller Irene som försvann.

Jag försökte hitta tiden och personen men hittade ingenting.

När kände Clare yomas aura så stark och illavarslande som för Riful för första gången? Vems aura var det?

Även om det är sant att normal människa inte kan känna Youki-aura, kan de med skarpa sjätte sinnen, så det är inte så att människan inte kan känna sin aura, men det är bara svårt att göra. Från Claymore 86, The Touch's Sin.

Och det är sant att du sa att hon träffade 3 Awakened Beings men ingen av dem var på Abyssal One-kaliber. Nu nämnde du att Clare kanske inte talar om att den väckta var snarare en av Claymore-krigare, medan detta förmodligen är sant men med tanke på vad Galatea sa direkt efter det, måste de prata om fienden snarare än om deras medkrigare.

Nu lämnade detta oss bara ett möjligt val, Priscilla. Men kände Clare verkligen sin aura? Vi vet inte säkert om det. Men hon såg Priscilla döda Teresa, och när hon mötte henne på nära håll blev hon övervunnen av rädsla, darrad av sin närvaro. Från Claymore 24, Marked For Death 7

Nu när Clare kan känna deras yoma måste hon ha kommit ihåg den känslan och insett hur stark Priscillas aura egentligen var.

5
  • kan du ändra den första bilden med lite större, den är väldigt svår att läsa
  • @mirroroftruth redigerad
  • Jag försökte lägga till och ändra något sammanhang, om det ändrar betydelsen kan du rulla tillbaka det
  • 1: a bilden ger beviset att människan kan känna auraen, ja du nämnde det säger inte att clare har sex sinnen, om det kan bevisas måste det ha varit priscillas aura
  • Som jag sa måste hon ha kommit ihåg den känslan och insett vad hon kände var Pricilla stark aura. Men jag måste erkänna att det här svaret är baserat på eliminationsprocessen snarare än ett solidt bevis - som det inte finns något för mig

Det skulle vara när hon var med Teressa av det heliga leendet och kom ansikte mot ansikte med nyväckta Priscilla.

2
  • 1 Har du något att visa att clare kan känna yomas aura i mänskligt tillstånd, för den tiden clare fortfarande var ren mänsklig
  • Om möjligt, inkludera även källor / referenser (t.ex. online wiki, avsnitt / kapitelnummer etc.) för att säkerhetskopiera svaret.