Anonim

Big Texas Food - Food Tripping With Molly, avsnitt 5

I spelen börjar huvudpersonen alltid och deras rival alltid med att deras Pokémon Professor ger dem en startpokemon (med undantag för Guld / Silver / Kristall där rivalen stal deras starter från professorn). i anime fick Ash, Gary, 2 namnlösa tränare, May och Dawn alla sin Pokémon-professor.

Men med tanke på att det verkar bara finnas 1 Pokémon-professorer i varje region (Oak = Kanto, Birch = Hoenn, Ivy = Orange Islands, etc.) och vi har sett att det finns så många Pokemon-tränare i ligakvalet i anime att det verkar att om varje tränare gick till samma Pokémon-professor skulle de översvämmas av arbete med att ta hand om allas pokemon när de fångar mer än 6, så mycket att Oak inte borde ha tid att vara jet-inställning runt om i världen som han gör för radioprogram.

Så hur börjar man som en Pokémon-tränare om de inte har en Pokémon-professor?

6
  • Så länge jag kommer ihåg (så inte mycket) behöver man bara en pokemon för att vara en pokemon-tränare. Så om du köper några pokeballar och ber någon som har en pokemon att hjälpa dig kan du få en. I spelet kan du också köpa pokemon
  • @Ikaros Du kan också kasta stenar åt det, som i Safari Zone. Så länge det är svagt eller tillräckligt villigt att bli din partner. Heck, man kan till och med vinna en pokemon genom en tävling, få en i gåva eller bara köpa en i en butik. Eftersom de är så allestädes närvarande kan du sluta spara en och han vill vara vid din sida av tacksamhet, liknande hur människor får sina husdjur i offlinevärlden. Så många alternativ att bli en pokemon-tränare.
  • Det är trevligt att ha en Pokedex men jag antar att det inte är ett krav också.
  • Björk är professor från Hoenn, inte Johto
  • @JTR mitt misstag. Jag trodde att Birch var killen Ash var tvungen att leverera GS Ball till

Det finns alla möjliga sätt man kan få sin första Pokémon. I Svartvitt manga, Black lånar Pokémon från Biancas far för att ha mock-strider (jag kommer inte ihåg om han faktiskt använde dem för att fånga sin första Pokémon, men detta visar att tränare kan låna någon annans Pokémon för att fånga deras egen). I anime, avsnitt 3, Ash fångar en Pokemon, Ash kan fånga Caterpie utan att ens slåss med den, så ibland är det inte ens nödvändigt att ha din egen Pokémon först. Också i anime, i avsnitt 4 av XY Season, Ett chockerande fräckt vänskap!, Fångar Clemont Dedenne för Bonny och säger att han kommer att hålla fast vid den tills hon är tillräckligt gammal för att bli en Pokémon-tränare.

Så man behöver helt klart inte gå till en Pokémon-professor för att börja. Man behöver inte heller någon Pokémon-professor för att ta hand om överflödig Pokémon. I anime-avsnittet Lost Leader Strategey, det visas att Pauls bror Reggie tar hand om sin Pokémon.

Information om de refererade avsnitten finns på http://bulbapedia.bulbagarden.net/

2
  • 1 Du fick det bra svaret, men överväg att lägga till källor eller bilder för att stärka din poäng! :)
  • 2 Wally gör detsamma i RSE, han lånar en Pokémon från din (spelarens) far för att fånga sin egen.