Anonim

Hur man offlane Centaur Warrunner Ingen vedergällning tidigt mot Slark 100% räknare Alla DotA 2 Guide

Under säsong 2 (The Second Raid) övervakas Chidori långt ifrån av en man som vi senare lär oss är en intelligensoperatör av kodnamnet Wraith. När Sousuke har omfördelats får Chidori släpp på Wraith och konfronterar honom, men skjuts senare av Xia Yu Lan.

När Leonard dyker upp och dödar Xia Yu Lan får vi reda på att Wraith inte är död utan att kulan i huvudet slet sönder en mask. Vi ser vad som ser ut som ett kvinnligt öga. Efter avslutad händelse i Hong Kong talar underrättelsesagenten Mithril som arbetade med SRT med en kvinna som inte fanns tidigare. I slutet, när Sousuke återvänder till skolan, tittar samma kvinna på Chidori och Sousuke på avstånd. Hennes kommentarer får oss att tro att hon är Wraith.

Varför poserade Wraith som en kille? Fanns det någon fördel med hennes uppdrag att få människor att tro att hon var motsatt kön?

Ingen särskild anledning ges någonsin för varför Wraith väljer någon särskild förklädnad genom hela anime-serien eller romanerna. Hennes M.O. innebär att cykla genom en hel rad olika förklädnader, manliga eller kvinnliga. Det övergripande syftet är att hon smälter in i vilken miljö hon vill infiltrera. Det och för att säkerställa att hennes sanna identitet är så dold som möjligt: ​​i det fallet är det dubbelt användbart att låtsas vara en man, eftersom det gör henne mindre benägna att identifieras som den ökända (kvinnliga) Wraith.

2
  • så i slutet av andra säsongen var Wraith fortfarande i förklädnad, bara inte en mans?
  • Wraith var alltid i en eller annan förklädnad, man eller kvinna!