Anonim

Koreanska mytiska varelser 5

Det finns stor kontrast: Aizen lyckades infoga den utan att Rukia visste. senare förklarade han att extraktion skulle vara dödlig (men det dödade faktiskt inte Rukia).

Hur infogade Aizen det i Rukia? Och vilka planer har han gjort för att hon ska vara i en farlig situation med Ichigo?

Aizen sätter inte in H gyoku i Rukias kropp. Gärningen gjordes faktiskt av Urahara Kisuke när han gör en överenskommelse med en maktlös Rukia för en mänsklig gigai där han placerar H gyoku för säkerhet och hemlighet.

Rukia råkar av en tillfällighet patrullera Karakura stad samma dag som ihåliga attacker Kurosaki-familjen, H gyoku som tillhör Kisuke är gömd i gigai som han ger efter att hon överför sina krafter till Ichigo; tills dess kan hon känna reiatsu och det var på grund av att känna Ichigos reiatsu att hon ursprungligen gick in i Kurosaki-bostaden som en shinigami. Men efter att ha använt (Kisuke tillhandahållna) H gyoku innehöll gigai för att stanna i mänsklig värld, inser hon att hennes shinigami-krafter inte återhämtar sig tillräckligt snabbt. Aizen bara

Aizen orkestrerar troligen det ihåliga angreppet på familjen Kurosaki som troligtvis tror att detta skulle orsaka Kisuke, som fram till dess gömd i skuggorna skulle göra ett steg för att skydda H gyoku. Och med rätta gör Kisuke ett utseende som erbjuder Rukia en affär på gigai att använda för vistelsen i mänsklig värld.

Det bör också noteras att hela födelsen av Ichigo är en orsakssamband för Aizens tidigare experiment och han nämner att han har övervakat Ichigo under lång tid

När det gäller extraktionen antar / överväger bara Aizen att det skulle vara av dödlig konsekvens och uttrycker förvåning när så inte är fallet. I allmänhet är Aizens kunskap om H gyoku och även Kisukes kunskap inte fullständig, eftersom de bara lyckas skapa en ofullständig i bästa fall båda som Aizen senare skulle slå samman och använda.

2
  • När tilldelar Aizen Rukia EFTER att hon blir sårad medan hon hjälpte Ichigo? Missförstod jag något? Rukia är också bedövad för Reiatsu i det första avsnittet. Är det inte för att hon redan hade det i sin gigai / soul?
  • uppdaterade svaret från din kommentar

Jag vet att jag är ett par år försenad men jag tittade just på avsnittet och Aizen säger verkligen att Urahara gömde Hogyoku i en själ och att när Aizen insåg att det var i Rukia hade hon redan rymt till den mänskliga världen. Så killen som blev nedröstad hade rätt, och killen som blev uppröstad har fel.

Resten är sant men han gav Rukia gigai som tappade hennes krafter och han "manipulerade" och hjälpte besättningen att rädda Rukia eftersom han visste att Aizen var efter henne.

Hej jag vet att jag är waaaaaaaaaaay sent men jag har just omprövat anime för 4: e gången och ja, Aizen sa att han insåg att Hogyoku var hos Rukia efter att hon hade åkt till Karakura stad då.

Bleach har så många hål i sin tomt ngl

Lyssnade någon på Aizens tal? Hogyoku var inne i Rukia innan hon ens träffade Ichigo. Enligt hans koncept har det faktiskt varit inuti henne sedan hon var barn. Frågan är när Urahara träffade Rukia när hon var barn?

1
  • det är felaktigt eftersom jag minns att Aizen sa att Kisuke gömde det i en mänsklig gigai och han minipulerade saker för att få Rukia tillbaka. även när Ichigo och hans besättning återvänder från Soul Society, efter att ha släppt alla andra, ber Kisuke om ursäkt till Ichigo som Ichigo säger om han är ledsen att han borde be om ursäkt till Rukia