Anonim

Plants vs Zombies Garden Warfare | Starta Trailer

Tyvärr slutar de engelska översättningarna av mangan i kapitel 37 och jag kan inte läsa japanska. Jag vet redan att slutet på anime skiljer sig från mangas historia, eftersom Yoshino och Hakaze hamnar tillsammans i anime.

Efter att ha läst några kommentarer om mangas sista kapitel verkar det som om de inte hamnade tillsammans. Jag hörde också att Yoshino avvisade henne på det trevligaste sättet eftersom han trodde att hennes känslor för honom skulle minska efterhand och han inte förtjänade henne. Hakaze sa dock att han var den enda mannen för henne och att hon inte skulle ge upp honom.

Det är därför jag har tittat igenom de 6 specialkapitlen med hopp om några tips om att de hamnar tillsammans inom en snar framtid, men jag kunde inte tolka något bara genom att se bilderna.

Fortsätter dessa specialerbjudanden eller till och med en av dem berättelsen efter mangans slut (kapitel 44) och finns det några tips Yoshino och Hakaze kan hamna tillsammans?

3
  • Jag har tagit bort länkarna till olagligt innehåll (pekar på slutet av kapitel 44). Jag bekräftar med dig att det är exakt vad du har läst om mangas sista kapitel (44).
  • Åh okej, tack. Jag visste inte att rå-mangor är olagliga, men om jag tänker på det nu är det vettigt eftersom det är obehandlat tror jag.
  • Egentligen, förutom några få lagliga webbplatser (t.ex. den japanska förläggarwebbplatsen, Crunchyroll, ...), bryter de flesta mangaläsningswebbplatserna upphovsrätt och är olagliga, oavsett om mangan översätts eller inte. På vår webbplats kan du gärna hänvisa till kapitelnumret och sidnumret, men inte länka direkt till webbplatser som är värd för olagligt innehåll. Webbplatser som indexerar manga / anime / etc. är också bra.

I slutet av kapitel 6 i den extra berättelsen visas att Yoshino börjar öppna sig för Hakaze medan han gick hem efter hennes jobb (Mahiro föreslog honom att göra det).

På väg säger han till Hakaze, om hon har en pojkvän en dag ska hon presentera honom för Yoshino och han kommer att vara glad för henne från hjärtat. Men Hakaze svarar att dessa saker inte får henne att må bättre alls.

Då föreslår Yoshino att man håller händerna när det är mörkt och sent och hon kan gå vilse. Hakaze vägrar och säger att det bara gäller barn. Yoshino berättar för henne att han inte kan gå lika säker som Mahiro, men om det finns en chans i en miljon att han kan gå vilse, vill han hålla i hennes hand. Sedan sammanflätar båda fingrarna och går tillsammans.

Således tror jag att det indikeras att de kommer att hamna tillsammans.