Anonim

iPad Pro | Flyta

En del av Kakashis rykte var att han var en hänsynslös lärare vid akademin; vägrar att passera till och med en student för att de inte kvalificerade sig som ninja i hans ögon.

Men ända sedan Team 7 passerade har jag inte känt att Kakashi personligen misslyckas med några andra lag.

Har Kakashi vänt kursen och klarat varje team som han har stött på sedan dess?

Kakashi misslyckades inte med några elever efter Team 7 i original- och Shippuden-serien, men han kom väldigt nära i Boruto-serien.

I Boruto-serien erbjuder Kakashi att vara proctor under examen och den enda studenten som klarar är den som tar klockan från honom. Kakashi säger detta för att han inte vill att en hel generation studenter med trotsiga attityder ska bli shinobi under fredstid.

Iruka föreslog att Kakashi inte skulle vara för hårt för studenterna kommer de slutliga tentorna. Kakashi klargör att även i fredliga tider kan de inte tillåta studenter med föraktliga attityder att bli shinobi, och som sådana kommer de att vara lika utmanande som någonsin.

Med det uttalade Kakashi under tentorna att endast en student kommer att klara - de andra kommer att misslyckas.

Under det praktiska testet av tentorna lämnades eleverna förskräckta över att han skulle bli deras huvudproktor. Det förklarades att medan Shino Aburame, Anko Mitarashi och Konohamaru Sarutobi skulle utvärdera elevernas respektive föreställningar i en 24-timmars fältstrid, i slutändan kunde bara en student klara; den studenten skulle vara den som tog den enda klockan från Kakashis höft

Liksom den ursprungliga serien lär de sig emellertid den sanna lektionen av examen och Kakashi klarar varje elev

I slutändan gick tiden ut innan någon kunde få klockan. Trots att Boruto misslyckades, passerade Kakashi alla och noterade att de lyckades med testets verkliga mål: lagarbete och lojalitet.

2
  • Med tanke på de senaste händelserna i Boruto, Jag är ovillig att hålla med påståendet att han inte hade några elever efter lag 7 ...
  • @Makoto Min dåliga då. Har inte sett Boruto, så jag baserade mitt svar på original / shippuden-serien.

Kakashi blev en del av lag 7 och så han kunde inte ta ett annat lag att undervisa förrän lag 7 har blivit Jonins och inte behöver en lärare så mycket som tidigare.
Alla andra lärare tar också hand om ett lag i taget (Guy, Minato, tredje Hokage ...). Det skulle vara ett rationellt förfarande eftersom vi ofta ser lärare följa med sina lärjungar på uppdrag och om de har flera lag att ta hand om skulle de inte ta hand om dem alla ordentligt.

1
  • 1 Jag tror att det är när alla medlemmar blir Ch nin, inte J nin, där de inte längre behöver en lärare. Jag kommer inte ihåg vilket avsnitt det var, men det fanns en flashback av Asuma och team 10, och Asuma säger till dem Ni är alla Ch nin, vilket betyder att jag inte längre är din lärare eller något sådant

Så vitt jag vet nej.

Han nästan misslyckades Boruto i Boruto anime dock, som anses vara kanon.

Bortsett från det tror jag inte att han har gått om ledande lag. Jag tror att lag 7 var hans enda lag. Så även med Kurenai, Asuma och Gai.

Men före lag 7 visade anime att Kakashi misslyckades med 2 lag med 3 geniner. Men jag är inte säker på om detta är kanon men då anime försökte pressa in så många avsnitt som möjligt.