Anonim

Prenumerera på Viator!

Väntar och väntar på att nästa kapitel ska komma ut, jag tänkte att om något skulle gå fel skulle Doflamingo ha en enkel väg ut ur alla sina problem. Han kunde be Sugar att göra honom till en leksak och ingen skulle ens komma ihåg varför de kämpade i första hand.

Världsregeringen skulle vända sig mot strawhats och alla skulle fortsätta med sitt dagliga liv. Nu skulle denna plan vara perfekt om Sugar fortfarande skulle komma ihåg Doflamingo efter att han hade förvandlats till en leksak, så att hon kunde ångra sin magi när alla hot hade försvunnit och gömt sig eller något under en tid att låta gå över.

Så visades bevis för att Sugar minns sina offer eller inte?

5
  • bra sinnespel: D.
  • Nej, det fanns inga bevis. Ändå kunde hon bara göra anteckningar för sig själv. Synd att om de skulle behöva göra det så skulle Socker slås ut igen.
  • @ytg Varför skulle hon behöva slå ut? Hon skulle bara vara en normal tjej om det händer. Det skulle inte finnas något sådant som Donquixote-piraterna och Riku skulle bara bli kung igen.
  • @PeterRaeves: nej. Det skulle finnas Donquixote-pirater. De hade ingen aning om sin kapten, eller varför är de där eller varför slåss de, men de skulle vara där och ingen skulle glömma dem. Bara om Doflamingo.
  • Jag tror inte att Mingo låter sig förvandlas till en leksak

Det finns ett sätt hon kan komma ihåg om sina offer. Det nämns i mangakapitlet 738:

"Socker kan göra ett avtal med sina offer och kontrollera dem och lämnar dem utan kontroll över sina egna kroppar."

Läs om hennes förmågor här: One Piece Wikia - Sugar

2
  • 4 Är inte kontraktet EFTER att hon förvandlade dem till leksaker och därmed kanske hon har glömt bort den riktiga personen redan innan hon kunde göra kontraktet?
  • Nej, jag tror inte att det fungerar så. Eftersom vi redan har sett att hon kunde kontrollera en hel armé med leksaker, är det inte uppenbart att hon visste vem hon kontrollerade.

Det finns ett ok bevis (från anime jag är inte uppdaterad om mangan) som säger att hon inte kommer ihåg vem hon förvandlas till en leksak eller ens om hon gjorde det. Det finns dock ännu bättre bevis på att hon kunde kommunicera till sitt icke-minnesjag och vända honom tillbaka. Jag är inte medveten om några bevis för att hon skulle kunna vända tillbaka någon som helst men det är jämförelsevis trivialt eftersom jag inte tror (även om de kanske bara inte ser det) att de åldras medan de är leksaker.

I början av bågen hade hon enligt uppgift bara släppt en leksak någonsin utan kontrakt (Kyros). Hon gör det religiöst varje gång hon använder sin makt (kan vara när hon ser en ny leksak slumpmässigt dyka upp framför sig). När Robin förvandlas till en ragdoll gör hon inget kontrakt och försöker inte hitta henne för att göra en medan Usoland flyr iväg i skräck. Om hon kommer ihåg kan det här också vara en övervakning från hennes sida, kunskap om att hon ändå inte kan komma till leksaken eller kanske till och med vara en övervakning av animatörerna (kan inte vara en av Oda ... det är omöjligt). Om hon inte kunde komma ihåg Robin är det helt vettigt och hon skulle bete sig precis som hon gjorde.

Oavsett om hon kan komma ihåg eller inte har statyn av Kyros stått sedan innan han blev en leksak och kommunicerar information som hans namn. Toyfamino som avtalsmässigt beordras att tjäna sig själv har fri vilja och kan gå igenom vad han behöver (så länge han kan få henne att tro honom en stund. Han kan inte vara den sista i sin "familj" som förvandlas till en leksak. dock, annars skulle hon ge honom ett annat kontrakt.

Allt förutsätter dock att hon är lojal mot honom. För en ung? dam under ständig vakt av som en slemmig man som hon alltid beställer att dö, detta kan vara ett radikalt antagande. Oavsett om hon är lojal eller inte om han inte åldras som en leksak, har fri vilja och hon en dag kommer att dö (om han måste döda henne för att göra det), kommer han sannolikt att överleva händelsen utan att bli fysiskt skadad.

2
  • I kapitel 737 kan vi se Trebol säga att han redan glömde Cavendish efter att han förvandlades till en leksak. Jag kommer inte ihåg att Sugar sa det, kan du ge en länk eller skärmdump till bevis? Anime bevis skulle antagligen vara bra också.
  • @PeterRaeves Jag sa inte att hon sa något sådant ... hon säger inte mycket. Jag sa att det (svaga) beviset var att hon inte försökte hitta Robin.