Anonim

1 miljon Corona-fall i Indien - Var misslyckades vi? | Deshbhakt med Akash Banerjee

Avsnitt 11 av Kekkai Sensen sändes den 20 juni 2015. Man skulle förvänta sig att avsnitt 12 (det sista avsnittet) skulle sändas en vecka senare, den 27 juni 2015. Det ... hände inte.

För närvarande (17 augusti 2015), det sista avsnittet fortfarande har inte sänds. Detta är enormt onormalt - förra gången jag minns en fördröjning av denna omfattning detta hände var när jordbävningen Tohoku slog tillbaka i mars 2011 och försenade de sista episoderna av ett antal vinter 2011-shower.

Varför är avsnitt 12 över en månad försenat?

1
  • Önskar att jag skulle ha stött på den här frågan när saker sändes lol

Den aktuella anledningen som listas på showens webbplats (länk på japanska) är att det sista avsnittet planeras att vara längre än den 30 minuters tidslucka den ursprungligen tilldelades. Produktionskommittén har skjutit upp sändningen av det 12: e avsnittet tills vidare (kanske när de försöker säkra en längre tidslucka), när dess Twitter och officiella sidor kommer att uppdateras med det bestämda datumet.

3
  • Betyder det att vi mer sannolikt får en film istället för normal animering eftersom det kommer att vara mer än 30 minuter för avsnitt 12?
  • 2 Det nämndes inte, men jag förväntar mig något mer i linje med en dubbel episod, som Fate / Zero's pilot. De packar bara in det, så en film verkar överdriven.
  • 1 Yup, de meddelade idag att det kommer att bli ett avsnitt med dubbellängd (46 minuter), som ursprungligen sändes 3 oktober.